Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București: „De cinci ani plătesc amenzi, ce faceți cu banii?”

 Dumba Gabriela
.

Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București. Bianca Drăgușanu este extrem de revoltată din cauza locurilor de parcare din București pentru că nu găsea un loc să-și lase mașina, oricât de mult a căutat în zona în care avea treabă. Bianca Drăgușanu s-a întrebat ce se întâmplă cu banii plătiți pe amenzi, că de nenumărate ori a fost sancționată pentru parcările neregulamentare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București. Bianca Drăgușanu le-a povestit fanilor de pe Instagram prin ce a trecut recent, din cauza locurilor de parcare din București. Mai exact, din cauza lipsei lor. Prin urmare, vedeta nu poate să nu se întrebe ce se întâmplă cu banii plătiți pe amenzi.

5656

Bianca Drăgușanu, nervoasă din cauza lipsei locurilor de parcare din București

Bianca susține că s-a săturat să plătească mereu amenzi pentru parcările neregulamentare, așa că a fost nevoită să facă câteva ture bune în trafic pentru a găsi un loc de parcare corect. Situație care a costat-o timp și nervi.

„Am o problemă! Sunt la mine la atelier și este a șaptea tură pe care o dau, din cauza faptului că nu găsesc loc de parcare și n-am chef să mai plătesc amenzi de șapte milioane zilnic, pentru că m-ar ajunge prea mult locul de parcare.

De ce dați amenzi, ce faceți cu banii de la amenzi? Faceți locuri de parcare dacă tot plătesc amenzi pentru parcare', a declarat Bianca pe Instagram.

Citește și: Ce probleme de sănătate a avut Victor Slav la Splash! Vedete la apă:'Așa e de la o vârstă…'

Citește și: Bianca Brad, despre clipa în care și-a ținut fetița moartă în brațe:'Reacția mea pe moment a fost că nu vreau, de groază că…'

Citește și: Ce se întâmplă în viața amoroasă a lui Teo Trandafir:„Nu am fost singură aproape niciodată. Cred că poți să fii regină doar la brațul unui rege’ / EXCLUSIV

Vedeta și-a întrebat și fanii dacă ei au idee unde se duc banii pe care șoferii din Capitală îi plătesc pe amenzile primite din cauza locurilor de parcare.

„Ca fapt divers, v-ați întrebat vreodată unde merg toți banii pe care noi îi plătim pentru amenzi? Unde merg banii de la Sectorul 1 și de ce nu faceți locuri de parcare?

Vă dați seama că mai sunt ca mine, care plătesc șapte milioane amendă sau cinci milioane, dar azi este șapte, pentru că așa vor ei.

Unde sunt locurile de parcare sau unde se duc banii aceștia că vreau să știu?

De cinci ani plătesc amenzi că parchez strâmbă mașina, lângă trecerea de pietoni, dar niciodată pe trecerea de pietoni, lângă, că nu am unde să parchez. Unde să parchez mașina dacă nu am unde, pe Lună?', a mai spus Bianca, potrivit spynews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton