Bianca Drăgușanu își face liposucție: ”Mă deranjează o anumită parte a abdomenului meu”

 Calin Maria Bianca
.

Bianca Drăgușanu își face liposucție. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu face orice pentru imaginea ei și pentru a arăta întotdeauna din ce în ce mai bine. Dacă zilele trecute a vorbit despre ce schimbări vrea să își facă la nivelul feței, astăzi a surprins pe toată lumea când s-a filmat din cabinetul medicului estetician, unde o să își facă liposucție. Da! Deși are un corp de invidiat, se pare că diva sexy a observat mici imperfecțiuni care o deranjează din punct de vedere estetic. Iată declarațiile ei, cât și ale medicului care o să se ocupe de intervenție!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu nu are nevoie de descrieri, fiind cunoscută de publicul larg. Ei bine, de-a lungul anilor, mai exact încă de când a intrat în lumea mondenă, a acordat o atenție sporită asupra aspectului ei, astfel că vizitele în cabinetele medicilor esteticieni sunt destul de des și nelipsite. Lunar, vedeta merge pentru mici retușuri, însă la un anumit interval de timp, mai face câte o schimbare majoră.

whatsapp-image-2023-04-05-at-16.47.02whatsapp-image-2023-04-05-at-16.47.02

Dacă în trecut și-a făcut cat eyes, și-a topit tot acidul din buze și l-a injectat din nou, de data aceasta este vorba de o listă mai mare de schimbări.Printre ele, una dintre cele mai importante, pe care Bianca Drăgușanu o avea pe listă de mai mult timp este chiar liposcuția. Nimeni nu se gândea la o astfel de intervenție, mai ales că are un fizic de invidiat, la care multe femei doar visează, însă o anumite parte de abdomenului o deranjează foarte tare.

Citește și: Bianca Drăgușanu, două noi operații estetice! Ce schimbări majore vrea să facă

Citește și: Bianca Drăgușanu a recunoscut câte operații estetice a făcut: „Nu vreau să devin Angelina Jolie”

Citește și: Adriana Bahmuțeanu și George Restivan au amânat nunta. Motivul: „Suntem prinși cu diverse treburi'

Citește și: Alina Sorescu, dezvăluiri cu ochii în lacrimi despre familia ei, după divorțul de Alexandru Ciucu: 'Indiferent cum se schimbă viața, trebuie să fim împreună'

Bianca Drăgușanu își face liposucție

Bianca Drăgușanu a pus pe listă mai multe intervenții chirurgicale pe care vrea să le facă până vine vara, astfel că azi s-a prezentat în cabinetul medicilor esteticieni. Drumul București-Cluj a devenit pentru ea unul cunoscut și deloc obositor, mai ales atunci când vine vorba despre imaginea ei. Prin urmare, ajunsă în fața medicilor, le-a explicat ce anume o deranjează și ce vrea să schimbe. Bineînțeles, s-a filmat pentru a-i ține la curent și pe fanii săi cu schimbarea pe care o face.

'Dragii mei sunt fix în cabinet. Am venit la o consultație pentru o eventuală liposucție dacă domnul doctor îmi permite și consideră că este ok. Am venit până la Cluj fiindcă am de gând să fac mai multe proceduri astăzi, iar consultația de liposucție se afla printre primele lucruri pe lista mea de priorități. Pe mine mă deranjează o anumită porțiune a abdomenului meu. Deși lucrez la el de ani de zile, fac sport, abdomene, nu se duce. Un pic de piele, un pic de burtă. (…)', a spus Bianca Drăgușanu pe pagina ei de Instagram.

Ce a spus medicul despre operația de liposucție pe care vrea Bianca Drăgușanu să o facă

Medicul estetician a asistat la tot ceea ce nu-i place Biancăi Drăgușanu la abdomenul ei și i-a explicat cum stau, de fapt, lucrurile. În primul rând, i-a spus că ceea ce o deranjează pe ea nu este grăsim, ci piele, ceea ce este normal, astfel că nu o să facă clascia operație de liposucție, ci una asemănătoare, explicând pas cu pas cum vor decurge lucrurile.

'Pe sub haine pot să spun clar că nu e nevoie de o lipoaspirație. Hai să vedem exacr zona care te deranjează. (…) Și anume, faptul că ai un pic de piele aici și un pliu, te deranjează. În principiu nu trebuie să aspriăm pe aici și un pic de grăsime este normală, fiindcă suntem oameni. Când pui mâna vezi și tu că nu este grăsime, este piele. Asupra ei putem să acționăm cu mici incizii. Niște cicatrici foarte mici. Acest ac mic intră pe sub piele și asta determină producție de colagen. În timp, pielea devină mai fermă. Este o procedură ce necesită anestezie. Nu trebuie să stai intubat. Rezultatul nu se vede imediat, ci se vede după 6 luni, însă este unul neașteptat de frumos și bun.', a spus medicul care o să se ocupe de intervenție, pe contul de Instagram al Biancăi Drăgușanu.

Ce alte schimbări vrea Bianca Drăgușanu să își mai facă

Ei bine, pe lângă liposucție, Bianca Drăgușanu a povestit ieri în mediul online că dacă tot merge la Cluj, are de gând să rezolve mai multe lucruri care îi displac. Prin urmare, vrea să scoat Bioalcamidul care s-a transformat în mici boabe de orez pe sub piele ei de-a lungul anilor, dar și să mai facă câteva retușuri asupra buzelor.

„Eu am o oarecare dependență cu tot ce înseamnă operații estetice și perfecțiune. Deși, în imperfecțiunea mea sunt o perfectă, m-am gândit că dacă tot merg la Cluj, la doamna doctor (…), cu care colaborez de mai bine de trei ani și care îmi face toate procedurile care îmi trec prin prin minte. (…) Mi s-a pus mie pata să îmi fac o incizie.

Vreau să scot Bioalcamidul acela și vreau să fac din nou buzele să arate așa cum vreau eu (…) Nu v-am spus sau poate că v-am spus, dar ați uitat, acum mulți ani, în tinerețea mea zbuciumată, prima mea injectare a buzelor a fost cu Bioalcamid. Pe vremea aia nu exista nimic altceva. Și acest Biolcamid, după atâția ani, s-a granulat, ca niște mici boabe de orez', a spus Bianca Drăgușanu ieri pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton