Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce era leșinată, pe podea: „Normal că am luat pastile, că nu știam ce să fac”

 Lupescu Anca
.

După ce a părut că s-a liniștit odată cu divorțul de Alex Bodi, Bianca Drăgușanu se află acum în mijlocul unui scandal monstru, după ce au apărut fotografii compromițătoare cu ea. Vedeta își acuză fostul soț de șantaj, după ce în presă a apărut o fotografie în care era leșinată pe podea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu susține că Alex Bodi a filmat-o, lucru pe care îl făcea mereu, de altfel, și o amenința că îi șterge contul de Instagram, din care vedeta câștigă bani.

Totul a început după ce o cunoștință de-a vedetei a făcut publică o fotografie în care Bianca este tumefiată. Totuși, spune blondina, acele imagini erau chiar după ce suferise o operație estetică de blefaroplastie. În plus, ca să nu existe dubii, vedeta a făcut publice imagini de când era bătută și desfigurată. Avea ochiul vânăt și arcada umflată din cauza bătăii primite de la Alex Bodi.

img-15img-15

Fostul ei soț o acuză pe blondină că lua pastile cu pumnul, iar ca dovadă, pe telefonul ei s-a văzut și fotografia în care vedeta era leșinată pe podea, după ce luase mai multe somnifere. Ea a vorbit despre asta deschis, recunoscând că a luat mai multe tablete și a adormit lângă pat.

Imaginea cu Bianca Drăgușanu leșinată, făcută publică 

În momentul când a vrut să facă publice mai multe fotografii cu ea bătută, vedeta a făcut un Instastory în care căuta în telefon mai multe poze. Doar că printre ele, s-a văzut și una în care blondina era leșinată pe podea.

Bianca Drăgușanu spune că adormise acolo după ce a luat pastile de somn. 

„E foarte urât ce faci. Tu vrei să mă șantajezi. Eu am trăit în casă cu un om care m-a filmat nonstop. Da, am adormit lângă pat. Am luat pastile de somn, pentru că eram nefericită și omul m-a găsit.Eu nu am vicii. Nu beau, nu fumez. Pot să iau ce pastile vreau. Este vina mea ca am acceptat acest compromis’, spunea Bianca Drăgușanu, acum un an, când a venit discuția despre somnifere.

'Am adormit lângă pat, așa este, dar el exagerează. Nu contează contextul în care eu am fost, indiferent ce s-ar fi întâmplat, pe mine nu mă mai compromite nimic, tot ce m-a compromis în viața asta a fost relația cu el, puteam să iau zece tuburi de pastile și să fac ce vreau eu, consider că nu mi-am pus viața în pericol', a declarat ea la momentul respectiv.

Dacă acesta este bărbatul care spune lucrurile acestea despre mine la televizor, care mă filmează și face și alte afirmații este mai mult decât suficient că am stat într-o relație care nu mă caracterizează. Că a fost o pastilă, că au fost zece, că au fost 20 este problema mea, și probabil și problema lui, fiindcă nu am luat o pastilă de somn să adorm că eram fericită. El mi-a luat atunci telefonul, cu parola mea, unde aveam toată viața mea, cardurile, parolele de la telefon, a zis că îmi șterge Instagramul, acolo unde eu am un milion de urmăritori și câștig bani. Nu ți se pare că este șantaj?! Păi normal, că în acel moment, strânsă cu ușa, normal că am luat niște pastile să dorm, fiindcă nu știam ce să fac.

Citește și: Culiță Sterp a jignit-o pe Alexandra Stan, la Survivor:'Avem câteva specimene…'

Citește și: Întorsătură de situație! În plin proces de divorț, Raluca face declarații neașteptate despre Walter Zenga:„A fost mereu un tată perfect!’

Citește și: Andreea Bălan o susține pe Elena Marin de la Survivor, după ce Zanni a acuzat-o că își înșală iubitul. Ce mesaj a transmis

Am rămas singură în casă fără telefon, ce să fac? Și omul a venit dimineața și m-a găsit întinsă pe jos. Nu este urât că vin eu să povestesc asta acum, nu compromit eu viața… Copilul meu ar trebui să fie teoretic și practic mândru de mine, cum o să se uite peste doi-trei ani la televizor și ce o să spună când o să mă vadă pe mine făcând afirmațiile astea, acelea că soțul meu m-a filmat pe mine într-un context care mă compromite! Serios…Nu am exagerat atunci!

 Eu iau pastile de somn din când în când, atunci când efectiv sunt supărată sau sunt foarte agitată. E problema mea de ce iau pastile și cîte iau, da? Normal că nu am vrut să îmi fac rău! Dacă eu a doua zi, pot să-mi desfășor activitatea de la ora 9.00 la 21.00, înseamnă că sunt un om totuși care nu abuzează de nimic. Nu beau alcool, nu fumez, nu am vicii, nu am tentative de astea…așa. Am o afacere de condus, sunt implicată în foarte multe proiecte, ceea ce se întâmplă acum mă comromite foarte tare și îmi pare rău că sunt pusă în ipostaza în care tot eu trebuie să mă justific, să mă justific! De ce? În fața cui? În fața unui om cu care eu am trăit în casă și în care trebuia să am avut o încredere deplină', a mai spus Bianca Drăgușanu atunci.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton