Momente de panică pentru Bianca Drăgușanu, după ce și-a pierdut fiica în parc: „Vedeam numai scena cu băiatul ucis de câini”

 Dumitrache Medeea
.

Bianca Drăgușanu a trăit momente de coșmar, pe care niciun părinte nu vrea să le simtă. Fiica vedetei s-a pierdut în parc, unde se afla alături de bunica ei. Bianca Drăgușanu a povestit tot ce s-a întâmplat de fapt și cum a decurs situația.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu a aflat ce înseamnă cu adevărat panica în momentul în care a fost sunată de mama ei care i-a spus că cea mică s-a pierdut în parc.

dragu10dragu10

Blondina a povestit tot ce s-a întâmplat și cum a reușit fiica ei să se piardă în Parcul Tei, loc în care, în urmă cu câțiva ani, un băiețel de patru ani a fost ucis de câini.

Fiica Biancăi Drăgușanu, pierdută în parc

Sofia și-a speriat teribil bunica în momentul în care a fugit de lângă ea, în parc. Cea mică se juca împreună cu o altă fetiță, moment în care a început să alerge. Sofia nu a ținut cont de țipetele disperate ale bunicii și nu s-a oprit.

Citește și: Bianca Drăgușanu o dă în judecată pe Claudia Pătrășcanu.

Citește și: Imagini controversate cu Bianca Drăgușanu și fiica ei:

Citește și: Adela Popescu, primele declarații după ce a născut:

Citește și: După ce a slăbit colosal, Oana Roman are nevoie de operație:

Sofia este de două ori mai rea decât mine, mai neastâmpărată. Îmi doream să semene fizic cu mine, și să aibă calmul lui taică-su, dar a ieșit invers. E leită el, iar pe mine mă copiază la nebunii', a spus Bianca Drăgușanu pentru playtech.ro.

Bunica Sofiei a sunat-o pe Bianca Drăgușanu și i-a spus că cea mică s-a pierdut în parc. În acel moment, vedeta s-a gândit la moartea băiețelului de patru ani care a fost ucis de câini, tot în parcul Tei.

S-a încins cu o fetiță la joacă și s-au pierdut, în Parcul Tei. Mama o vedea din depărtare, dar cu cât o striga și alerga după ea, cu atât fugea mai tare. M-a sunat plângând, am simțit că mi se face rău. În acel moment, vedeam numai scena cu băiețelul acela de patru ani, ucis de câini, tot în Parcul Tei. Nici când a ajuns acasă, mama nu și-a revenit', a mai spus Bianca.

Ce măsură a luat Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a trăit adevărate clipe de groaze. Un moment ca acesta nu putea trece fără ca Sofia să-și învețe lecția.

Vedeta a certat-o pe cea mică și, pentru a se asigura că nu se mai repetă, i-a arătat toate articolele și reportajele cu băiețelul ucis de câini.

Am luat-o pe Sofia, am certat-o și i-am arătat toate articolele cu copilul sfâșit de câini, pentru ca alt dată să nu se mai repete', a mai spus Bianca.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton