Bianca Drăgușanu este gravidă? Gabi Bădălău, prima declarație: “Nu este însărcinată. Eu așa știu!” / EXCLUSIV

.

Bianca Drăgușanu îi va face din nou pe Gabi Bădălău tată? Revista VIVA! A încercat să afle adevărul chiar de la cei doi îndrăgostiți, asta după ce pe piața a apărut informația conform căreia blonda ar fi însărcinată în primul trimestru, iar sarcina ar fi fost deja confirmată de către medic.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Încă de la începutul ei, relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost un lung șir de împăcări și despărțiri. Vestea că fosta asistentă TV ar urma să devină mama pentru a doua oară a surprins pe toată lumea. Spynews susține că informația ar fi scăpat direct de la Bianca, în urmă cu două sptămâni, când a intrat în casă peste Gabi Bădălău și Florin Salam, care ar fi petrecut alături de niște fete. Vouă v-a spus că sunt gravidă', susține sursa citată că ar fi fost cuvintele Biancăi Drăgușanu. Publicația afirmă și că sarcina vedetei ar fi fost confirmată de către medicul ginecolog. Astfel stând lucrurile, i-am sunat pe cei doi protagoniști să îi felicităm.

20915105_1592856020767390_2687303677432913095_n20915105_1592856020767390_2687303677432913095_n

Bianca Drăgușanu este gravidă? Gabi Bădălău, prima declarație

Cu Bianca nu am putut să luam legătura, pentru că avea telefonul închis. În schimb, iubitul ei, Gabi Bădălău a elucidat misterul.

VIVA! : Buna, Gabi! Felicitări, înțeleg că vei deveni din nou tată, că Bianca este gravidă în 2 luni! A apărut astăzi informația.

Gabi Bădălău: Păi și nu trebuie să verificați dacă e adevărată?

Păi de asta te-am sunat!

Nu este însărcinată Bianca Drăgușanu. Eu așa știu.

Informația este că sarcina a fost confirmată, că este în 2 luni.

100% nu e însărcinată.

Dar vă doriți copii?

Nu vreau să comentez

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase: „Nu am cumpărat nimic în rate'

Citește și: În ce relații se află acum Bianca Drăgușanu cu Victor Slav: „El e mai sensibil'

Citește și: Ce procedură medicală a făcut Vlăduța Lupău, după operația de endometrioză, ca să rămână însărcinată: „Mulți medici amână să le comunice pacientelor…'/ EXCLUSIV

Citește și: 24 de întrebări cu Cabral! Cele mai mari temeri și mai mare regret: „Că n-am făcut…'/ EXCLUSIV

Și-au petrecut weekendul separat

Se pare că în prezent, Bianca și Gabi trec printr-o perioadă tensionată, având în vedere că ea a petrecut weekendul în Dubai alături de mama și de fiica ei, iar Gabi a fost prezent la nunta surorii sale.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton