Bianca Drăgușanu va avea o emisiune la Kanal D. Vedeta ar urma să aibă un show asemănător celui prezentat de Denise Rifai

 Radulescu Ruxandra
.

Bianca Drăgușanu va avea o emisiunea la Kanal D. Bianca Drăgușanu ar fi pe punctul de a se alătura echipei Kanal D, unde ar urma să prezinte o emisiune, potrivit unor imformații din survenite în presă. Se știe că Bianca Drăgușanu este o persoană extrem de ambițioasă și a avut o evoluție surprinzătoare în showbiz. Blondina ar fi pregătită să fie gazda unei emisiuni și să devină colegă cu o pleiadă de vedete, precum Denise Rifai, Dan Negru sau Ilinca Vandici.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu se pregătește pentruv un pas mare în carieră. Blondina va fi prezentatoarea unui show cu invitați aleși pe sprânceană, la Kanal D. Patronii postului TV speră să revitalizeze audiențele Kanal D, în lupta cu cu rivalii precum Antena 1 sau PRO TV. Nu este prima dată când Bianca Drăgușanu ar colabora cu Kanal D. Iată care sunt detaliile ce se cunosc până la acest moment, despre show-ul Biancăi Drăgușanu la Kanal D.

740full-bianca-dragusanu-model740full-bianca-dragusanu-model

Bianca Drăgușanu va avea o emisiunea la Kanal D. Un show de tip podcast

Bianca Drăgușanu ar urma să dea lovitura, revenind pe micile ecrane cu o emisiune, unde ar urma să fie prezentatoare, potrivit informațiilor obținute de Fanatik. Patronii turci ar fi încântați de contractul încheiat cu blodină și s-ar pregăti pentru a anunța noul show al Biancăi Drăgușanu și orele de difuzare. Invitații ar fi unul și unul, iar postul speră să obțină o audiență cât mai mare.

Citește și:„N-am fost ușă de biserică. Ea o să îmi pună capacul la mormânt’. Ce compromisuri a făcut Andrei Duban după ce s-a căsătorit cu soția lui, Grațiela

Citește și:Alexandru Arșinel nu va fi omagiat Vasile Muraru, la 6 luni de la moartea lui, deși a promis. Fiul regretatului actor: „Nu ne-a mai căutat nimeni'

Bianca Drăgușanu a fost prezentatoarea unui show matrimonial, la Kanal D, în trecut

Bianca Drăgușanu a mai colaborat cu Kanal D, fiind prezentatoarea show-ului matrimonial „Te vreau lângă mine”, care a fost la un moment dat, în topul audiențelor.

La vremea aceea se zvonea că ar fi fost cea mai bine plătită vedetă a postului, câștigând în jur de 12.000 de euro lunar.

Bianca Dragușanu a generat discuții în interiorul CNA, în 2013

Bianca și-a mai încercat norocul în televiziune, în 2013, când se pregătea să devină gazda unei emisiuni la un post de televiziuni. La acel moment, blondina s-a confruntat cu un val de ură din partea CNA, care a au blamat-o pentru stilul ei de viață, susținând că este nepotrivită pentru a apărea la televizor, întrucât nu constituie „un exemplu pentru nimeni”.

„Am primit o sesizare din partea a 25 de ONG-uri care ne cereau o atitudine publica de autoritate in legatura cu imaginea femeii in audiovizual. Postul Antena Stars e bine-venit, pana la urma e un post comercial. Insa libertatea de expresie e supusa unor reguli. Poti face tabloid, dar macar nu te preface ca acesta (Bianca – n.r.) e un model. Ai bunul-simt si fa in asa fel incat asta sa nu fie un model. Bianca, sau Anca, sau Vasilica poate veni sa defileze pe acolo si sa arate ce minunat e, dar nu ea ca model', a spus si Cristina Trepcea, membru CNA.', a spus Narcisa Iorga de la CNA, pentru ziarulring.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton