Bianca Drăgușanu, două noi operații estetice! Ce schimbări majore vrea să facă

 Oana Pantazi
.

Deși arată perfect la trup, Bianca Drăgușanu a decis că nu este de ajuns și, drept urmare, își va face două noi operații estetice! Iată ce o nemulțumește pe blondină și de ce a decis să se lase din nou pe mâna chirurgului estetician!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nu e un secret pentru nimeni că, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și-a făcut nenumărate operații estetice, din dorința de a atinge perfecțiunea. Iată însă că vedeta, care până acum a investit zeci de mii de euro în imaginea ei, tot nu e mulțumită, așadar a decis să facă unele schimbări.

1Bianca-Dragusanu-operatii-estetice-11Bianca-Dragusanu-operatii-estetice-1

Bianca Drăgușanu se tunează din nou

De-a lungul timpului Bianca Drăgușanu și-a pus silicoane, acid hialuronic în buze, și-a mărit fesele, și-a umplut ridurile de expresie, și-a pus fațete dentare, și-a tatuat sprâncenele, și-a scos alunițele și s-a operat la picioare (din motive strict medicale). Dacă la toate acestea adăugăm extensiile, genele și unghiile false, pe care și le pune în fiecare lună, tabloul este aproape complet. Și spunem „aproape” deoarece Bianca a decis că are nevoie de alte operații estetice…

Citește și: Ioana Ginghină se mărită! A fost cerută în căsătorie de noul iubit: „La mine e totul sau nimic”/ EXCLUSIV

Citește și: Războinicii, indignați de comportamentul lui Jador, la Survivor. Starlin: „Nu tolerez așa ceva”

Citește și: Alexandra Stan de la Survivor, atac la Andreea Antonescu. Declarații neașteptate după ce a părăsit competiția

Deși are un nas perfect, Bianca Drăgușanu a concluzionat că are nevoie de o rinoplastie. Mai mult, vedeta a luat și decizia de a-și schimba silicoanele, iar vestea a împărtășit-o cu fanii ei de pe contul de socializare.

„În urma consultației cu doamna doctor, urmează în următoarele două săptămâni să fac o schimbare majoră: o rinoplastie și o schimbare de implant mamar. Am mare încredere că rezultatul va fi cel dorit, deoarece în această clinica se lucrează cu cele mai noi, sigure implanturi mamare, de ultimă generație', le-a dezvăluit Bianca Drăgușanu fanilor de pe Instagram. 

„Eu o să mă operez până mor”

Când vine vorba despre Bianca Drăgușanu, subiectul preferat al tuturor este cel al intervențiilor estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului. În ciuda criticilor, blonda nu a încetat nicio clipă să își facă diverse modificări de ordin estetic, fiind extrem de deschisă în a vorbi despre acest subiect.

„Unii au impresia că eu mănânc botox la micul dejun. E adevărat că sunt operată. Eu nu am ascuns asta niciodată. Nu am venit ca unele să zic ca mi s-au umflat buzele, pentru că am mâncat ardei iute sau ca mi-am pus nu ştiu ce măşti şi de aia nu mai am riduri. Eu am recunoscut toate interventiile. Dacă nu le convine unor invidioşi, e problema lor. Eu o să mă operez până mor‘, a declarat Bianca Drăguşanu pentru Click!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton