Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după scandalul de la petrecere: „Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata...”

 Miniosu Alexandra
.

Bianca Drăgușanu ar fi adresat un atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce ea l-ar fi bătut pe afacerist, la petrecerea cu Florin Salam. În urma scandalului monstru care ar fi avut loc la petrecerea burlacilor a lui Florin Salam, distracție la care ar fi luat parte și omul de afaceri, fosta soție a lui Victor Slav ar fi avut o reacție dură și în mediul online. Iată ce mesaj înțepător le-ar fi transmis rudelor iubitului ei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu ar fi „lansat' un atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău, după ce ea l-ar fi bătut. În urmă cu câteva zile, blondina ar fi fost implicată într-un scandal monstru cu omul de afaceri. Acum, aceasta ar fi avut o reacție acidă și pe rețelele de socializare, de această dată la adresa rudelor afaceristului. Internauții au tras această concluzie în urma unui filmuleț postat de fosta soție a lui Victor Slav.

bianca-dragusanu-atac-subtil-5bianca-dragusanu-atac-subtil-5

Recent, Bianca Drăgușanu ar fi fost protagonista unei scene mai puțin plăcute. Ea ar fi „descins' în apartamentul lui Gabi Bădălău, situat în Pipera, acolo unde omul de afaceri ar fi dat o petrecere pe cinste pentru Florin Salam. La eveniment ar fi luat parte și câteva femei atrăgătoare, lucru care fi scos-o din sărite pe blondină.

Citește și: Una dintre fetele aflate la petrecerea lui Gabi Bădălău o acuză pe Bianca Drăgușanu că a bătut-o cu bâta de baseball: „Mi-a spart capul”

Citește și: Claudia Pătrășcanu, reacția dură la adresa lui Găbi Bădălău, după petrecerea burlacilor organizată de Florin Salam: „Mizeriile lui…”

Citește și: Manu de la Mireasa este acuzat că și-a agresat fosta iubită însărcinată:”Nu înseamnă că bați o femeie dacă dai o palmă”

Citește și: Cristina Dorobanțu, moment neplăcut în prima zi de la pupitrul știrilor Kanal D:”Mi-a sărit microfonul și…”

Bianca Drăgușanu, atac subtil către mama și sora lui Gabi Bădălău

Nervoasă pe scenele văzute, Bianca Drăgușanu și-ar fi ieșit din minți și le-ar împărțit celor prezenți la petrecere diferite înjurături, dar și lovituri. Conform click.ro, Florin Salam chiar ar fi fost lovit de blondină. În plus, una dintre fetele care ar fi participat la eveniment a făcut publice mai multe imagini cu vânătăile cu care s-ar fi ales după bătaie.

Acum, Bianca Drăgușanu a șocat pe toată lumea, după ce ar fi „lansat' un atac subtil la adresa mamei și surorii lui Gabi Bădălău. Potrivit sursei citate, e cunoscut faptul că mama afaceristului nu o place în mod deosebit pe blondină. În ceea ce o privește pe sora lui se știe faptul că Sabina avea o relație bună cu mama copiilor bogătașului, Claudia Pătrășcanu, și ar fi plănuit să înceapă și un proiect împreună, dedicat celor mici.

„Acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata…'

După ce Bianca Drăgușanu l-ar fi „pedepsit' pe Gabi Bădălău, atât cu lovituri, cât și cu înjurături, pentru petrecerea de acum câteva zile, blondina și-ar fi concentrat acum atenția pe mama și sora lui. Aceasta le-ar fi atacat subtil, în mod indirect, printr-un filmuleț.

Mai exact, Bianca Drăgușanu ar fi distribuit un mesaj controversat pe contul ei de Instagram, dar și pe pagina de TikTok. Mulți dintre internauți s-au gândit că acesta ar putea fi un atac subtil la adresa celor două femei.

„Fetelor, acolo unde nu te vrea nici soacra, nu te place nici cumnata, acolo este locul tău, acolo este! Insistă!', a fost mesajul distribuit de Bianca Drăgușanu.

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor care ar fi fost agresate de Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău ar fi încercat să le cumpere tăcerea fetelor care ar fi fost agresate de Bianca Drăgușanu. Acesta ar fi încercat să le dea suma de 500 de euro și a insistat să le trimită banii prin șofer. În schimb, domnișoarele nu au acceptat.

După ce s-a întâmplat toată chestia asta, am vorbit cu Bădălău și i-am spus că nu mi se pare normal. El a spus că îmi plătește deranjul, 500 de euro, pentru ce s-a întâmplat, că nici el nu voia. A insistat să îmi trimită șoferul cu banii și i-am spus că nu mi se pare normal, că mi-a spart capul, a povestit tânăra.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton