Bianca Drăgușanu a vrut să se sinucidă: „Le-am spus că mai bine mă arunc pe geam”

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu împlinește astăzi frumoasa vârstă de 37 de ani. De-a lungul anilor ea a trecut prin momente frumoase, dar și clipe dureroase pe care nu crede că le va uita vreodată. A făcut declarații sincere! 

În urmă cu ceva ani, Bianca Drăgușanu a fost la un pas de a rămâne infirmă, din cauza unui groaznic accident. Atunci, vedeta a fost internată mai multe zile în spital pentru ca medicii să o iabă sub observație.

Aceștia au decis că momentan nu se poate deplasa decât într-un scaun cu rotile. A fost imobilizată timp de șase luni. A suferit enorm și a vrut să se sinucidă.

„La un moment dat, medicii mi-au spus că singura mea șansă este să-mi taie piciorul. Atunci m-am gândit la sinucidere și le-am spus că mai bine mă arunc pe geam decât să rămân infirmă. Mă puneau deja să-mi aleg o proteză din străinătate. Până la urmă am scăpat ca printr-o minune doar cu o operație. De atunci am rămas sensibilă în fața unor probleme de acest gen și de câte ori mă privesc in oglindă îi mulțumesc lui Dumnezeu că acum am o carieră', spunea Bianca Drăgușanu, la un moment dat.

Bătută de fostul iubit

Deși în presa vremii s-a scris că Bianca ar fi suferit un accient, atunci, adevărul este cu totul altul. Și mult mai dureros. Totul a fost cauzat de un episod de violență domestică, afaceristul Coco Păun fiind cel care a agresat-o pe Bianca: „De 1 martie, Păun a invitat-o pe Anca Bianca Drăgușanu la Târgu Jiu. Cei doi s-au certat, iar fata s-a ales cu o bătaie zdravănă  Ea a fost pusa într-un taxi în Târgu Jiu și dusă la Petroșani  unde s-a și internat în spital. Când părinții au văzut în ce stare este fiica lor, au decis sa anunțe Politia. Fata a spus cum a fost agresată de Coco Păun de mai multe ori”, au scris cei de la Gazeta de Sud, în martie 2004.

'Ajunsese să nu se mai poată controla. Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea şi o lua cu forţa de acasă. Odată a răpit-o din faţa blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele şi a ameninţat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mişcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare', ne-a povestit prietenul Biancăi. Din fericire, tânăra a învins problemele şi după 6 luni de mers în cărucior cu rotile a putut din nou să păşească.

Bianca Drăgușanu a împlinit 37 de ani

Bianca Drăgușanu, deși nu pare, a împlinit 37 de ani.  Bianca era la începutul anilor 2000 o tânară ca oricare alta. Avea părul blond cârlionțat, o dantură imperfectă, multe alunițe pe corp și vreo 25 de kilograme în plus decât în prezent.

Iată că anii au trecut, iar ea a început transformarea fizică. Atunci când a apărut mai des în lumina reflectoarelor, vedeta îşi injectase foarte puţin buzele şi optase pentru o operaţie de mărire a bustului.

Foto: Facebook

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton