Bianca Drăgușanu a rămas fără permis de conducere! Cum a încălcat legea

 Lăstun Ana Maria
.

Bianca Drăgușanu a încălcat legea, iar Polițiștii au lăsat-o fără permis de conducere vreme de 30 de zile. Vedeta se grăbea mai tare decât prevăd normele, iar oamenii legii au tras-o pe dreapta și au lăsat-o pieton pentru următoarea lună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu se află într-o perioadă destul de agitată, dar putem spune că până ieri îi mergea destul de bine. Din păcate, bucuria vedetei a fost răpusă de oamenii legii, care au decis să o legitimeze după ce a încălcat câteva reguli de circulație, lăsând-o pe Bianca Drăgușanu fără permis. Potrivit Spynews.ro, vedeta a încercat să îi convingă pe Polițiști, dat fiind faptul că are mare nevoie de permisul de conducere.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu și-au oficializat relația: „Îmi cerea să mint copiii'

Citește și: De ce refuză Bianca Drăgușanu să participe la Survivor. „Nici pentru 100.000 euro pe zi'

Citește și: Ce dietă ține Bianca Drăgușanu: „Evit cel mai mare drog'

Citește și: Alex Bodi, după ce a urmărit-o pe Bianca Drăgușanu la salon: „N-am vrut s-o las să conducă plânsă și agitată'

Oamenii legii nu s-au lăsat înduplecați și Bianca Drăgușanu nu va avea permis de conducere 30 de zile. Bianca Drăgușanu apare zilnic la volanul bolidului ei de lux și este evident că mașina este… un lux necesar, să-i spunem. Totuși, vedeta a încălcat legea în trafic și polițiștii s-au autosesizat. Bianca Drăgușanu este pieton pentru o lună, rămânând fără permis.

bianca-dragusanu-a-ramas-fara-permis-1bianca-dragusanu-a-ramas-fara-permis-1

De ce a rămas Bianca Drăgușanu fără permis

Polițiștii de la rutieră din Capitală au oprit-o pe Bianca Drăgușanu în zona Grigore Moisil- Bulevardul Lacul Tei. Blondina a depășit coloana de mașini oprite regulamentar la semafor, iar stiripesurse.ro relevă faptul că s-a încadrat pe contrasens pentru a săvârși această manevră.

Ulterior, oamenii legii au urmat protocolul și Bianca Drăgușanu a rămas fără permis. Din cauza regulilor încălcate, vedetei i s-a suspendat actul cu pricina pentru 30 de zile și a primit și o amendă în valoare de 580 lei. Se pare că în următoarea perioadă Bianca Drăgușanu nu se va putea bucura de bolidul său de lux, întrucât nu îl poate conduce fără permis.

Câți bani a încasat Bianca Drăgușanu pentru reclama controversată la videochat

Chiar dacă reclama respectivă a stârnit numeroase controverse, Bianca Drăgușanu a mărturisit că i-a adus o sumă considerabilă în conturi. Pentru că și-a vândut imaginea, a primit 200.000 de Euro, pe jumătate de an. Vedeta a precizat că a primit 100.000 de Euro în primele trei luni și s-a prelungit contractul pentru încă 100.000 de Euro.

„100.000 de euro pe trei luni. Am mai prelungit încă trei luni și am mai luat încă 100.000 de euro. Apropo de asta că a fost o mare controversă, că toată lumea zicea că nu e adevărat. Se poate verifica. Am un contract, se plătesc taxe, impozite. Iar eu când m-am dus la bancă și am depus și așa m-au sunat: De unde? Cine? Deci peste 10.000 de euro te întreabă orice. Oficial îmi merge foarte bine', a declarat Bianca Drăgușanu, la Teo Show.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton