Bianca Drăgușanu a ajuns la medic după ce a făcut alergie la un produs cosmetic: "Trebuie să stau nemachiată câteva zile"

 Dumitrache Laura
.

Bianca Drăgușanu este activă în mediul online, acolo unde este urmărită de fanii săi. Recent, vedeta le-a mărturisit internauților că a ajuns pe mâinile medicilor, deoarece se confruntă cu o afecțiune dermatologică. Blondina a mai spus că trebuie să respecte un set de reguli.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc. Vedeta îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Pe Instagram, Bianca Drăgușanu a postat un clip video în care a dezvăluit că se confruntă cu o problemă de natură dermatologică.

biancabianca

Bianca le-a povestit fanilor săi că a făcut o alergie după ce a folosit un produs cosmetic. Vedeta a mers de urgență la medicul dermatolog pentru investigații, iar pentru următoarele zile trebuie să respecte anumite reguli. De asemenea, fosta asistentă tv nu mai are voie să se machieze o vreme.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Anisia Gafton s-au certat, în direct, la TV:”Nu suport oamenii duplicitari”

Citește și:Anda Adam, replică pentru Bianca Drăgușanu, după ce a afirmat că nu a existat nicio rivalitate între ele:„Tot ce spune ea…'

Citește și:Ce face acum fetița hrănită doar cu pufuleți și ceai, până la 5 ani. Tatăl adoptiv al Florentinei:”A plâns când și-a aflat povestea!'

Citește și:'Au fost multe ca ea în preajma lui.Vorbă multă, fapte puține'. Ce spune mama fiului lui Cătălin Cazacu despre relația lui cu Ramona Olaru

Bianca Drăgușanu a ajuns pe mâinile medicilor după ce a făcut alergie la un produs cosmetic

Bianca Drăgușanu, 40 de ani, se poate considera una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz-ul românesc. Aceasta este urmărită de 1 milion de internauți pe Instagram, acolo unde postează zilnic. Recent, vedeta și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit că a ajuns pe mâinile medicilor. Mai exact, Bianca Drăgușanu a făcut o alergie după ce a folosit un produs cosmetic, motiv pentru care a apelat la ajutorul unui medic dermatolog. Frumoasa blondină a spus că va avea de respectat câteva reguli stricte pentru a scăpa de problemă.

„Ce norocoase suntem noi că avem filtrele aste de pe Instagram. Eu mă confrunt cu o mică problemă dermatologică, adică am făcut o iritație, o alergie, ceva de la un produs cosmetic și, în urma unui consult de specialitate trebuie să stau nemachiată câteva zile, pentru că trebuie să mă dau cu tot felul de creme pe pleoape, dar sunt așa de fericită, pentru că avem filtrele astea, am și gene, am și eyeliner, am și un pic de blush în obraji. Ce-mi mai trebuie mie make-up, găsim problema, o rezolvăm și după vedem dacă ne mai machiem sau nu. Clar, fără doar și poate, filtrele astea sunt o invenție dumnezeiască, adică te doare la papuc. Pe vremea asta, ce să te mai machiezi. (…)', a spus Bianca Drăgușanu în mediul online.

Secretele de frumusețe ale Biancăi Drăgușanu

De-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu a stârnit numeroase controverse din cauza numeroaselor operații estetice pe care și le-a făcut pentru a arăta bine. Vedeta a mărturisit că are câteva trucuri de frumusețe.

Fosta asistentă tv nu adoarme până când nu se demachiază, iar atunci când stă la soare folosește produse cu un factor de protecție ridicat. În ceea ce privește silueta de invidiat, vedeta face sport și are o dietă echilibrată. '

'Am trecut și prin diete, am trecut și prin faza când mâncam o cireașă sau o roșie pe zi, acum dacă nu mănânc nu pot să-mi duc sarcinile la bun sfârșit, nu pot să fac sală, nu pot să fac sport. Nu am de unde să-mi iau energia dacă nu mănânc, mi se pare esențial să mănânci cât să trăiești, dar am perioade când plec în vacanțe unde mănânc că îmi place să mănânc', aspus Bianca Drăgușanu pe YouTube.

Câte operații estetice are Bianca Drăgușanu

Cât despre operațiile estetice, Bianca Drăgușanu a recunoscut că are peste 30 de intervenții estetice la activ și că nu are de gând să se oprească aici. Fosta soție a lui Victor Slav se simte foarte și continuă să fie un exemplu pentru multe dintre femeile din România.

„Sunt în cea mai bună variantă a mea deoarece mereu îmi place să fac un update, atâta timp cât mă simt bine în pielea mea, diferența dintre eu și alte persoane e că nu vreau să devin Angelina Jolie, eu sunt Bianca Drăgușanu. Sunt două categorii de femei: care acceptă că vor să fie ca mine și alea care critică buzele mele, dar ele pozează și postează ca și mine, îmi copiază și pozițiile de pe Instagram unde și la astea stau să mă gândesc să nu fie ca altcineva.', a mărturisit Bianca Drăgușanu acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton