Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat: „Aveam 17 ani, era puțin agresiv și...”

 Lăstun Ana Maria
.

Bianca Comănici a povestit, cu lux de amănunte, despre cum a ajuns să facă videochat. S-a aflat că bruneta a practicat această meserie pe vremea când era în casa Puterea Dragostei, dar a vorbit despre perioada cu pricina abia acum, la doi ani după ce imaginile au apărut în mediul online.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici recunoaște că momentul în care s-a apucat de videochat este unul dintre cele mai marcante episoade din toată viața ei. A evitat să discute pe baza acestui subiect, însă a clarificat situația, după ani buni în care a fost blamată pentru alegerea făcută. Potrivit spuselor sale, Bianca Comănici s-a apucat de videochat din cauza fostului său iubit.

Citește și: Plușica de la Puterea Dragostei, confundată cu Bianca Comănici! Și-a schimbat radical look-ul: cum arată acum

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici: „Îmi doresc să am așa o noră'

Citește și: Cum arată Bianca Comănici nemachiată. Vrea să devină make-up artist

Citește și: Berna și Bianca Comănici de la Puterea Dragostei au fost prietene, dar s-au certat: „Nu mai vreau să știu nimic”

La 17 ani, aceasta a luat decizia de a se muta împreună cu partenerul său, însă relația respectivă s-a transformat rapid în una toxică. Bianca Comănici recunoaște că îl iubea, cu toate că era dependent de substanțe interzise și de alcool și, totodată, agresiv. Totul s-a schimbat într-o zi, când bărbatul a forțat-o pe Bianca Comănici să facă videochat, ba chiar a și rugat-o să se prostitueze.

bianca-comanici-videochat-1bianca-comanici-videochat-1

Bianca Comănici, despre motivele pentru care s-a apucat de videochat

„Aveam 17 ani, mergeam spre 18 și am fost într-o relație cu un băiat, el avea 24 de ani. Locuiam împreună, nu aveam venit pentru că eram la liceu. Mama îmi dădea bani și atât, el nu muncea absolut deloc. Banii pe care îi aduceam în casă de la părinți, el îi dădea pe stupefiante.

Nu mai era un om normal după ce l-am cunoscut și mi-a propus să mă duc în străînătate să mă prostituez. Am rămas șocată, eram în pat. Am zis, cum să fac așa ceva eu. Îmi pare rău, poți să te duci tu pentru că băieții câștigă mai bine și în momentul ăla s-a enervat, a aruncat, era puțin agresiv și la un moment dat mi-a spus că el făcuse videochat cu fosta lui iubita care era tot blondă', a spus Bianca Comănici, la emisiunea „În Oglindă'.

Bianca Comănici a fost într-o relație abuzivă: „Se întâmpla la videochat, apoi nu mă mai băga în cameră'

„I-am zis că nu îmi place, nu mi se pare demn, am trăit cu principiile astea, nu acceptam așa ceva, dar în acea perioada, consumăm destul de mult alcoool. Stăteam numai în casă, în perioada aia. Nu ne mai înțelegeam în momentul când aveam bani. Și efectiv, m-a luat și m-a pus în față camerei, eram în pijamale. Și atunci s-a întâmplat de mai multe ori. Viață noastră intimă nu mai era aceeași.

El dormea într-o camera, eu într-o camera. Se întâmpla acolo, la videochat, 2-3 ore, apoi nu mă mai bagă în camera. În rest, eu dormeam singură, așteptăm să mă ia în brațe. Exact cum era în prima luna', a mai spus Bianca Comănici, despre perioada în care a făcut videochat.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton