Cum a decurs reîntâlnirea dintre Bianca Comănici și Iancu Sterp: "L-am pus să-și dea bluza jos și..."

 Raiciu Adriana
.

Cum a decurs reîntâlnirea dintre Bianca Comănici și Iancu Sterp. Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au revăzut la botezul Ozanei Maria, fiica Manuelei Oprisiu. Cei doi au făcut un spectacol de zile mari în hotelul în care au fost cazați. Iată cum a decurs totul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici este una dintre cele mai apreciate concurente de la Puterea dragostei. De-a lungul timpului, aceasta a legat o frumoasă prietenie cu Iancu Sterp, fost concurent și el în emisiunea matrimonială de la Kanal D.

bianca-comanici-2bianca-comanici-2

Cei doi s-au văzut recent la botezul Ozanei Maria, fiica Manuelei Oprisiu și au făcut senzație. Iată cum a decurs întâlnirea, dar și ce declarații explozive a făcut Bianca Comănici!

Citește și: Loredana Groza a fost luată cu salvarea.Cum se simte acum

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit:„Ne-ai părăsit

Citește și: De ce nu a fost Anamaria Prodan la termenul de astăzi al procesului de divorț:'Reghe, săracul, se afundă total'

Citește și: În ce relații a rămas Cristian Boureanu cu Valentina Pelinel, la 9 ani de la despărțire:„În timpul căsătoriei a luat o decizie’

Cum a decurs reîntâlnirea dintre Bianca Comănici și Iancu Sterp

Bianca Comănici și Iancu Sterp s-au revăzut la botezul fiicei Manuelei Oprisiu. La un moment dat, în timp ce stătea pe terasă, fosta concurentă de la Puterea dragostei a observat că la petrecere și-a făcut apariția și Iancu Sterp, fratele lui Culiță Sterp.

Alături de alți invitați, au început să vorbească, dar și să se joace adevăr sau provocare, iar totul a luat o întorsătură neașteptată.

Noi ne-am pus la terasă, ne-am luat ceva de băut și la un moment dat auzim motor de mașină, venise Iancu cu un prieten de-al lui care l-a adus. Ne-am pus acolo cu toții, am stat, am jucat adevăr sau provocare, am jucat „niciodată nu am făcut..' și am băut fie suc, bere, vin cum eram acolo la masă',  a mai dezvăluit Bianca Comănici.

La un moment dat, Bianca Comănici i-a dat o provocarea prietenului ei, să-și dea jos bluza jos. Momentul a fost incendiar, iar vedeta a fost surprinsă să vadă cât de bine arată Iancu Sterp.

„  Nu-i nimic de ascuns, aceea era o provocare, unde eu eram urcată pe frigider. Era o provocare pe care Iancu mi-a dat-o și el m-a dat jos. De ce era dezbrăcat? Tot eu sunt vinovată, pentru că l-am pus să își dea bluza jos la provocare, să stea fără cămașă. Nu de alta, dar îți mai clăteai ochii. Arăta foarte bine, dar a fost doar o joacă, distracție ce am făcut acolo și la ora 05:00 m-am pus să dorm', a povestit Bianca Comanici.

Totul a fost în spirit de glumă, bineînțeles, iar fosta concurentă de la emisiunea matrimonială de la Kanal D s-a retras în jurul orei 5 dimineața, cu gândul că a avut parte de o petrecere pe cinste.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton