Bianca Brandolini - Varianta europeană a lui Paris Hilton

 Florentina Liutic
.

Provine dintr-o familie venețiană nobilă ce are propriul palat pe Canal Grande, s-a născut la Paris, dar are un trup de braziliancă get beget și e una dintre apropiatele celebrului designer Valentino.

 

bianca

 

Din anumite puncte de vedere, se poa­te spune că Bianca Brandolini – sau BB, cum o alintă prietenii – e varianta europeană a lui Paris Hilton. Celebri­tatea a primit-o în dar la naștere și a știut cum să se folosească de ea. Mama ei, contesa Georgina Brandolini dAdda și nepoata lui Gianni Agnelli (fondatorul Fiat), a fost mulți ani în fruntea departamentului de PR al casei Valentino, fiind de altfel mâna dreaptă și, totodată, muza designerului în tot acest timp. Bianca a avut, așadar, acces la cele mai exclusiviste cercuri monde­ne, a urmat cursurile unor școli presti­gioase (Institut du Marais-Charlemag­ne Polles sau școala de actorie Studio Pygmalion din Paris) și a deprins de la bunicul ei, Brando Brandolini, pasiu­nea pentru artă, literatură sau muzică. De altfel, Bianca și sora ei mai mare, Coco, obișnuiau să petreacă destul de mult timp pe proprietatea acestuia de lângă Veneția, decorată de un designer de interior nominalizat la Oscar (Lo­renzo Mongiardino), cu grădini imen­se, concepute de un peisagist britanic.

 

Dar spre deosebire de moștenitoarea lanțului Hilton, Bianca n-are nicio le­gătură cu zona promiscuă a tabloide­lor, fiind interesată mai degrabă de expoziții de artă și fashion show-uri, decât de petreceri decadente înecate în alcool. Dintre creatorii de modă, Bran­dolini îi preferă pe Giambattista Valli, Dolce & Gabbana și Valentino, Ange­lo Ruggieri în ceea ce privește designul de pantofi, iar la capitolul artă, e fan Gio Ponti (pentru simplitatea pieselor de mobilier) și Takashi Murakami. De altfel, prima piesă de artă a Biancăi este un desen realizat de artistul japonez, pe care aceasta l-a primit la vârsta de 17 ani chiar de la tatăl ei.

 

A avut parte dintotdeauna de tot ceea ce și-ar fi putut dori din punct de vede­re material, însă, la 28 de ani, Bianca a înțeles că experiențele acumulate și li­bertatea de exprimare pot fi atuurile cele mai de preț. „Aș spune că luxul adevărat este atunci când poți fi tu însuți, oriunde, oricând, indiferent de cei din jur. E un lux să nu te prefaci că ești altcineva atunci când te afli într-un anumit anturaj, declara Brandolini într-un interviu.

 

Claudia Cojocea, Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton