Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu: „Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă. Spunea că este...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bianca Brad și Florin Zamfirescu sunt îndurerați după moartea lui Mitică Popescu. Bianca Brad a avut o emisiune alături de Mitică Popescu la TVR, în anii ’90. De atunci, însă, aceasta spune că nu s-a mai intersectat cu actorul nostru, care a murit la 86 de ani, pe un pat de spital. Și actorii regretă moartea colegului lor. Mitică Popescu i-a fost profesor lui Silviu Biriș, iar Florin Zamfirescu urma să se întâlnească cu el.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Brad și Florin Zamfirescu sunt foarte îndurerați după moartea lui Mitică Popescu. Bianca Brad a colaborat cu Mitică Popescu în urmă cu aproape 30 de ani. De atunci, însă, vedeta nu s-a mai întâlnit cu marele actor în niciun proiect. Horia Moculescu era bun prieten cu el, iar pe vremuri se vizitau. Florin Zamfirescu este șocat de moartea colegului său mai mare, pe care îl sunase cu câteva zile înainte să se vadă cu el.

854d2ba27821fc4712321f8c3dcf98c6-romania-cardigan-2854d2ba27821fc4712321f8c3dcf98c6-romania-cardigan-2

Citește și: Ce i-a spus Mitică Popescu lui Valentin Teodosiu, cu puțin timp înainte să moară:„Acum două luni, am fost împreună la…'. De ce a făcut închisoare regretatul actor / EXCLUSIV

Citește și: „O să vină și rândul meu. Din generația mea nu a mai rămas nimeni, eu sunt ultimul'.Victor Rebengiuc, mesaj tulburător după moartea lui Mitică Popescu / EXCLUSIV

Citește și: De ce au divorțat, de fapt, Paula Seling și Radu Bucura și în ce relații au rămas:„Perioada a fost cumplit de grea. Viața ne-a oferit niște provocări…' / EXCLUSIV

Citește și: Motivul pentru care Doinița Oancea poartă verighetă și inel de logodnă pe deget:„Am fost cerută și luată de ani buni, căci așa începe povestea…' / EXCLUSIV

Bianca Brad și Florin Zamfirescu, îndurerați după moartea lui Mitică Popescu

Bianca Brad a vorbit despre colaborarea cu Mitică Popescu de la TVR, din anii 90. Colaborarea lor, însă, s-a oprit aici. Vedeta nu s-a mai întâlnit în niciun proiect cu actorul nostru. Regretatul Mitică Popescu va fi despus la Teatrul MIc joi, după ora 12.30.

'Am făcut o emisiune de divertisment împreună la TVR, pentru care am filmat în anul 1995. Dar nu am colaborat mai mult. Colaborarea noastră a fost punctual pentru acea emisiune, care a fost foarte frumoasă, de altfel. A fost reușită, a avut reacții bune. Dar nu ne-am mai intersectat de atunci. Dumnezeu să îl ierte!', a declarat pentru viva.ro, Bianca Brad.

Vedeta spune că a avut un an tumultuos și că în acest moment se bucură de zile liniștite.

'Momentan, sunt pe relaxare, chiar nu vreau să mă gândesc la nimic, nu mi-am făcut niciun plan, momentan mă adun după anul ce a fost. Anul 2022 a fost pentru mine unul tumultuos și greu pentru mine. Dar, mergem mai departe', a declarat pentru viva.ro,

Silviu Biriș: 'Mi-a fost profesor în primul an de facultate'

Silviu Biriș l-a avut drept profesor în primul an de facultate pe Mitică Popescu. Actorul spune că acesta era generos cu tinerii și foarte apropiat.

A fost foarte generos. A fost un om iubit de toată lumea, generații la rând. A fost un om bun. Mie mi-a fost profesor în primul an de facultate. Mitică Popescu era foarte apropiat de tinerii actori, pe care îi mai sfătuia cu mult drag. Pe mine m-a îndrăgit mult. Eu de la el am învățat discreția și subtilitatea rostirii textului. Ne-a primit mereu cu multă dragoste. Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace!', a declarat Silviu Biriș, pentru viva.ro.

'Îmi pare nespus de rău. Mitică Popescu era cu câteva luni mai mare ca mine. Eram foarte bun prieten cu el. Pe vremuri eram prieteni de familie și ne vizitam. Era un om cald și prietenos. Cu Mitică eram în relații minunate.', a declarat Horia Moculescu, pentru viva.ro.

Florin Zamfirescu, despre Mitică Popescu: 'Nu mă așteptam să moară. Parcă a făcut o glumă'

Florin Zamfirescu a primit vestea morții actorului ca un trăsnet. Acesta a vorbit cu el înainte să se stingă din viață și urma să se vadă cu el.

„Regret foarte mult. Nu mă așteptam să moară. Parcă a făcut o glumă. Am vorbit cu el cu câteva zile înainte să se stingă din viață. Mi-a spus că este la Elias, că a fost bolnav. Dar, spunea că este mai bine. Trebuia să ne vedem și acum vestea aceasta a căzut pentru noi ca un trăsnet. Chiar sunt șocat. Nu îmi vine să cred', a declarat Florin Zamfirescu, pentru viva.ro.

Mitică Popescu va fi depus joi la Teatrul Mic, de la orele 12.30, urmând ca seara sicriul cu trupul său neînsuflețit să fie depus la Capela Cimitirului Bellu din Capitală. Înmormântarea va avea loc vineri, 6 ianuarie, de la orele 15.00.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton