Bia Khalifa, goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. S-a dezbrăcat complet, în fața băieților

 Raiciu Adriana
.

Bia Khalifa, goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'. Scene incendiare la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Concurenții din noul sezon de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! au fost anunțati deja, iar promo-ul emisiunii a fost distribuit pe rețelele de socializare. Telespectatorii au putut vedea primele imagini din Republica Dominicană, dar și scenele pe care le-a făcut Bia Khalifa, de față cu toată lumea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sunt celebru, scoate-mă de aici! este show-ul de televiziune care supune celebritățile la provocări extreme și le pune față-n față cu cele mai mari fobii ale lor. 12 nume din showbiz au acceptat să facă parte din noul sezon, Lidia Buble, Anisia Gafton, Tania Popa, RUXI, Mara Bănică, Bia Khalifa, Giani Kiriță, Paul Diaconescu, Cristi Mitrea, Alex Bogdan, Răzvan Botezatu și Cornel Palade.

3-43-4

În urmă cu puțin timp a apărut și promo-ul emisiunii, iar fanii au putut să vadă primele imagini din Republica Dominicană. La un moment dat, spre surprinderea tuturor, Bia Khalifa a renunțat complet la haine, iar totul s-a întâmplat de față cu toată lumea. Ce alte scene a mai făcut creatoarea de conținut pentru adulți.

Citește și:Cabral și Adela Popescu pleacă în Republica Dominicană cu munți de bagaje, pentru copii. Încep filmările pentru „Sunt celebru, scoate-mă de-aici’:’Să nu uităm medicamentele’

Citește și: Cine sunt concurenții de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!12 vedete luptă pentru premiul cel mare

Citește și:Soția lui John Travolta a murit!Actrița Kelly Preston avea 57 de ani și a pierdut lupta cu cancerul

Citește și:Maria Ciobanu s-a întors în România. Ionuț Dolănescu despre revederea cu mama sa:„Am văzut-o fugitiv’

Bia Khalifa, goală la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'

Mai este extrem de puțin până când va începe noul sezon din Sunt celebru, scoate-mă de aici! Concurenții sunt pregătiți pentru ce urmează să se întâmple, deși probele nu vor fi chiar la îndemâna oricui. Gândul la marele premiu îi va face pe participanți să dea tot ce au mai bun.

În video-ul difuzat recent se poate observa deja că prima care s-a acomodat este Bia Khalifa. Tânara șochează pe toată lumea când se dezbracă în fața camerelor. Chiar între aceasta și Giani Kiriță apare o discuție destul de aprinsă, fostul fotbalist fiind deranjat de atitudinea ei.

Blondina nu se oprește aici, iar în următoarele secunde din videoclip o putem vedea cum mânâncă ceva care nu îi priește. La un moment dat, Ruxi decide să facă o glumă, care se pare că nu e pe plac deloc acesteia. Astfel, Bia ia un pahar cu apă și îl aruncă direct în cealaltă concurentă. Alte momente tensionate vor putea fi urmărite în perioada următoare.

Cabral și Adela Popescu prezintă Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Cabral și Adela prezintă noul sezon din Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Cei doi prezentatori se află deja în Republica Dominicană și au făcut primele declarații despre proiectul de la Pro TV.

Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp de tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi- am/ne-am imaginat. Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le povestesc’. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să vad cine va fi Regele sau Regina Junglei’, a declarat Adela Popescu.

Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări
legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de
șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi. Pe deasupra… nu vă puteți
închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum
nu a strigat nimeni „Sunt celebru, scoate-mă de aici!, cu toate că ne așteptam să se întâmple.
Sunt tari oamenii, tari de tot!’
, a spus Cabral.

sursă foto- Captură de ecran și comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton