Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Decizia luată de Pro TV

 Raiciu Adriana
.

Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, este una dintre concurenții din cel de-al 12 sezon de la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Tânara a fost implicată în mai multe scandaluri, însă ultimul nu a fost trecut cu vederea. Decizia luată de Pro TV, după ce Bia a scuipat o altă concurentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Bia Khalifa, pe numele său real Bianca Niculai, a apărut prima dată pe micul ecran la emisiunea iUmor, de la Antena 1. Ulterior, a acceptat propunerea să facă parte din proiectul Sunt celebru, scoate-mă de aici!. Însă, de-a lungul competiție, tânara cretoare de conținut a avut mai multe discuții aprinse cu ceilalți concurenți, ultima ceartă având-o cu Ami.

ami-sunt-celebru-1-1024×683-1ami-sunt-celebru-1-1024×683-1

Bia a fost foarte deranjată de o conversație pe care ar fi avut-o Anisia Gafton, actrița în vârstă de 32 de ani și Ami, cântăreața în vârstă de 32 de ani. Le-a suspectat pe cele două că ar fi bârfit-o, așa că a decis să ascundă mâncarea primită. Ba chiar mai mult, a confruntat-o pe artistă, i-a aruncat reproșuri grele, dar și înjurături, fiind chiar la un pas să o agreseze și fizic.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu vrea o carieră în televiziune. Ce sfaturi a primit Carmina de la tatăl ei:„Mi-a zis că trebuie să…’

Citește și: Cum arată mama Andreei Raicu la 83 de ani:'Dacă ești cu ea la masă zici că are 35

Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!

Bia Khalifa a fost descalificată de la Sunt celebru, scoate-mă de aici!. După ce a părăsit competiția, Ami a scris un mesaj dur pe rețelele sociale, susținând că a fost pentru prima oară când s-a confruntat cu bullying-ul.

'Sunt plină de recunoștință pentru tot ceea ce am și pentru tot ceea ce iubesc! Nu de altă, dar show-ul asta m-a surprins în toate modurile posibile. Plăcute și mai puțin plăcute. M-a trezit la realitate și-am descoperit că cel mai teamă nu mi-a fost de animale, ci de oameni. Însă tot de la ei am învățat acolo și cum să mă apar.Am plecat să experimentez ceva nou – iar noul' a venit și sub forme neașteptate. Pentru prima oară în viață mea am primit -bullying- neplăcut, însă am trecut și de testul asta', scria Ami pe contul ei de socializare.

După toate aceste scandaluri, dar și după ce a scuipat-o pe Ami, conducerea show-ului difuzat pe Pro TV a luat decizia să o descalifice pe Bia Khalifa pentru comportamentul reprobabil pe care îl are, conform Fanatik.

Scandal între Ami și Bia Khalifa

Tensiunea a atins cote maxime la Sunt celebru, scoate-mă de aici! Bia a înjurat-o și a jignit-o în repetate rânduri pe Ami. Cântăreața a decis să se retragă, când a auzit ce cuvinte au fost folosite la adresa ei.

Bia: Atât ştiţi. Să vorbiţi pe la spate.

Ami: Bia, am încercat să-ţi zic.

Bia: Taci, fă, când vorbesc eu şi liniştea tace. Du-te, aşa.

Ami: Am ales să plec, să evit, pentru că ieşea un adevărat circ. Dacă mă pun cu ea, nu ştiu cât de bine ar ieşi, oricum e foarte multă tensiune în camp.

Bia: Du-te-n p(/&a mea de z&%¤#%ă! Bă, pe astea le bat, frate, să-mi bag p***a, o să vedeţi la televizor. Merită. Ce am auzit eu… Vorbesc prost.

Ami: Tocmai am fost făcută c()/ă.

Bia: Bă, nu am bătut o fată în viaţa mea, dar n-au tupeu să spună mai multe chestii’

sursă foto- Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton