Beyoncé - record de like-uri pe Instagram în 2017! Fotografia de 11 milioane

 Oana Pantazi
.

2017 nu a fost cel mai bun an… De la atentate și crime în masă până la scandaluri politice, dar și sexuale, veștile au fost destul de triste. Cu toate acestea, au fost și câteva noutăți care ne-au crescut moralul – printre ele și venirea pe lume a unor copii cu părinți celebri, dar și câteva căsătorii și, recent, logodna cea mai așteptată, cea dintre Prințul Harry și Meghan Markle. Cea care deține supremația în topul fanilor este de departe Beyoncé.

 

Beyoncé și Jay-Z

Una dintre cele mai importante comunități din lumea virtuală este Instagramul, care în 2017 a strâns nu mai puțin de 800 de milioane de abonați. Printre cele mai urmărite vedete se află Selena Gomez (peste 130 de milioane de urmăritori), Ariana Grande (115 milioane) și Christiano Ronaldo (116 milioane). De asemenea, în top 10 pe Instagram se află și Beyoncé, cu 108 milioane de urmăritori.

 

Artista a mai stabilit anul acesta un record – una dintre postările sale adunâd nici mai mult, nici mai puțin decât 11,1 milioane de like-uri și peste 500.000 de comentarii. Niciuna dintre postările anului 2017 nu a mai suscitat atâta interes – după ce v-am furnizat toate aceste informații, probabil că v-ați făcut deja o idee cu privire la fotografia câștigătoare. Într-adevăr, este vorba despre cea în care Beyoncé a anunțat că este însărcinată cu gemeni și care, în scurt timp, a devenit iconică, fiind preluată de toată presa internațională. V-o amintiți cu siguranță…

 

Fotografia care a adunat 11 milioane de like-uri.

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton