Betty Stoian susține că nu a primit banii la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam: "Am cerut o sumă modică"

 Laciu Andreea
.

Betty Stoian este revoltată, după ce nu a fost plătită în urma concertului pe care l-a susținut pe 27 august, într-un local din București. În acea zi, artista ar fi trebuit să urce pe scenă alături de tatăl ei, Florin Salam, dar acesta nu și-a mai făcut apariția din cauza problemelor de sănătate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu toate că Betty s-a prezentat totuși la concert, ba chiar a fost însoțită și de Tzancă Uraganu, ea susține că nu a mai primit niciun leu din partea patronului. Extrem de supărată din această cauză, ea a răbufnit acum în mod public, pe rețelele de socializare, lansând acuzații grave la adresa acestuia.

betty-stoian-fiica-lui-florin-salam-1betty-stoian-fiica-lui-florin-salam-1

Betty Stoian a fost țepuită la concertul la care a cântat cu Tzancă Uraganu, în locul lui Florin Salam

În ziua în care trebuia să apară în fața publicului împreună cu tatăl ei, Betty a decis să urce pe scenă fără el, din respect pentru cei prezenți. Tzancă Uraganu, bunul prieten al lui Florin Salam, i-a sărit în ajutor și a cântat împreună cu Betty Stoian, fără să aibă vreo pretenție financiară.

'Aviz patronului la care s-a ținut concertul de sâmbătă seara. Din respect pentru public am urcat pe scenă. Am ținut cont fiindcă tatăl meu nu a fost prezent deoarece a avut o mică problemă de sănătate în ziua respectivă și am fost obligată să îmi fac datoria. Deoarece publicul era deja așezat la mese, m-am decis pe moment, atunci când v-am văzut pe voi, să intru, să cânt și să duc până la capăt ce am început. Să nu existe nemulțumiri din partea nimănui.

Ținând cont că momentul trebuia să fie cu mine și cu tatăl meu, dar sănătatea este pe primul loc și se întâmplă să îți fie rău în zile importante, Andrei Velcu (Tzancă Uraganu) a fost alături de mine și a ținut cont de tatăl meu și de toată familia noastră (nefiind plătit). A venit pur și simplu din respect. Acum, mă întreb, oare dacă nu veneam nici eu și nu era nici Tzancă Uraganu, oare ce ascultați voi toți toată seara? Oricum show-ul nu a durat mult, tocmai din această cauză, totul a mers pe dos acolo', a scris Betty Stoian pe InstaStory.

Citește și: Ce diferență de vârstă există între Betty Salam și soțul ei, Cătălin Vișănescu: „Și-a dorit foarte tare să aibă copii. Mai mult pentru el am făcut asta'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au întâlnit într-un club, pe litoral. Cum au reacționat când s-au văzut

Citește și: De ce nu a fost Betty Salam la înmormântarea mamei sale, Fănica: „Tot ce s-a întâmplat atunci am văzut pe internet'

Citește și: Daniel Pavel și-a împrietenit actuala iubită cu fosta soție. A plecat în vacanță cu toată familia:„Am făcut o gașcă'

Ce spune Betty Stoian despre absența tatălui ei

Cântăreața le-a transmis un mesaj important și celor care l-au criticat pe Florin Salam pentru că nu a mai apărut pe scenă în acea seară. Ea le cere să dea dovadă de înțelegere și să conștientizeze că sănătatea lui este pe primul plan.

'Da, ne asumăm că tatăl meu nu a fost acolo, iar voi regretați cel mai mult. Dar haideți să fim realiști, să vă puneți și în locul lui și să îl înțelegeți. Nu a fost să fie momentul ăsta special, între mine și el, pe scenă în ziua respectivă. Poate că nimic nu-i întâmplător și poate nu merita ca eu și tatăl meu să facem primul nostru concert acolo', a mai adăugat Betty Stoian, conform WOWbiz.

Betty susține că patronul nu a adus contractele pentru concert

Betty Stoian a mai dezvăluit că nu a semnat niciun contract pentru evenimentul respectiv, deeoarece patronul localului din Capitală ar fi amânat semnarea actelor până în ultimul moment.

'Am cerut o sumă modică de bani și nu ni s-a oferit. M-am aflat acolo, m-am urcat pe scenă, mi-am făcut datoria. Seriozitatea din partea lor față de mine unde este? Au fost mulți instrumentiști în spate, sunetiști, dansatori, fiindcă noi am vrut să iasă totul bine și să umplem momentul, chiar dacă tatăl meu nu este prezent. Să nu îi lăsăm în aer. Contract între mine și el nu a existat. Nu a existat pentru că am așteptat până în ultima zi.

De o lună patronul zice că aduce contractele să le semnăm. Am avut două întâlniri cu el înainte de concert, să semnez contractul, și nu s-a prezentat cu el. Probabil că nici eu nu trebuia să urc pe scenă până nu aveam toate cele puse la punct. Dar tot publicul era acolo și nu am mai ținut cont de nimic și am cântat din respect pentru voi. Nu vreau să fac 'țigănii' pentru bani, însă nu a existat seriozitate față de mine și restul care au fost acolo, care au lucrat zile la rând pentru acest concert', a concluzionat fiica lui Florin Salam.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton