Betty Salam, dezvăluiri despre starea tatălui ei, înainte de primul lor concert împreună. Cum se simte acum Florin Salam

 Laciu Andreea
.

Betty Salam a făcut acum dezvăluiri despre tatăl ei, cu câteva zile înainte ca acesta să apară alături de ea pe scenă, în primul lor concert susținut împreună. Așa s-a aflat cum se simte acum Florin Salam, de fapt, după scandalul recent provocat de anunțul eronat al morții manelistului.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fanii manelistului s-au speriat recent, după ce s-a anunțat în presă că artistul a murit. Ulterior, informația a fost dezmințită de Florin Salam și apropiații săi. Cu toate că a fost într-adevăr într-o stare de sănătate mai puțin plăcută, se pare că și-a revenit acum suficient de mult încât să își însoțească fiica pe scenă.

florin-salam-1-2florin-salam-1-2

Cum se simte acum Florin Salam

Este pentru prima oară când vor cânta împreună pe aceeași scenă. Fanii îi vor putea urmări pe Betty și Florin Salam în Herăstrău, în data de 27 august, atunci când vor interpreta două piese în duet. Data aleasă nu este deloc întâmplătoare, căci la miezul nopții începe ziua de naștere a lui Betty. Au trecut câteva săptămâni de când manelistul a anunțat că a avut COVID, dar că se întoarce acasă, alături de cei dragi.

„Am mari emoții, e prima oară când urc pe scenă împreună cu tata. Vom cânta două piese împreună. În rest, eu îmi voi cânta piesele din repertoriul meu, tata pe ale lui. Vom repeta și-n seara asta, ne pregătim ca totul să iasă bine. Vom face și ceva caterincă pe scenă. Nu am mai cântat dinainte de pandemie, vreau ca acum să mă ocup de mine.

Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc. La 12 noaptea va fi și ziua mea de naștere, o vom sărbători împreună. Voi lua și băiețelul la spectacol. Am cel mai grozav tată din lume. Toți suntem bine acum', a declarat Betty pentru playtech.ro.

Citește și: Roxana Dobre, primele declarații despre starea de sănătate a lui Florin Salam: „România ar trebui să se roage pentru el”

Citește și: Cum arată Vlăduța Lupău, la două săptămâni de când a născut. Artista s-a întors pe scenă

Citește și: Fiicele lui Florin Salam, Maria și Ranya, piesă virală pe TikTok. Melodia a stârnit și multe critici:„Cum să faci twerk la 3-4-5 ani?'

Citește și: Fuego a împlinit 46 ani. Cum și-a sărbătorit ziua de naștere: „Vă dăruiesc o bucată din sufletul meu'

Cum se înțelege Florin Salam cu nepotul lui

Betty a dezvăluit că fiul ei seamănă foarte mult cu bunicul. În plus, Florin și Matthias sunt născuți chiar în aceeași zi, pe 1 octombrie. Cei doi se înțeleg de minune și uneori chiar cântă împreună. Se pare că talentul muzical se moștenește în familie.

„E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris. Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte. Îi seamănă foarte mult, sunt și născuți în aceeași zi', a mai dezvăluit Betty Salam, pentru sursa citată anterior.

Ce probleme a avut manelistul cu fiica lui, Betty

Chiar dacă acum se înțeleg de minune și au o relație foarte strânsă, lucrurile nu au stat mereu așa. Betty a avut o perioadă în care s-a înstrăinat de Florin Salam.

„A fost o perioada supărat pe mine din cauza asta. Eu nu i-am cerut niciodată sfatul lui și se enerva de multe ori pe mine. Eu mă sfătuiam cu alti oameni care nu aveau legătură cu muzica sau nu aveau legătură cu nimic. Puteam să îl sun la orice ora, dar tot din cauza oamenilor, am prins o chestie din asta: de ce să îi cer lui ajutorul când pot să fac totul singura. Am fost încăpățânată. Ego-ul nu este bun, în schimb, acum, la orice pas pe care îl fac, nu exista să nu mă sfătuiesc cu el.„, a declarat Betty pentru wownews.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton