Beni s-a întors la familia Sterp, care îl adoptase. Cum a reacționat Iancu atunci când l-a văzut: "E aproape cât mine"

 Dumitrache Laura
.

Beni a devenit cunoscut după ce familia Sterp a decis să aibă grijă de el. Timp de 3 ani, Beni a locuit în casa fraților Sterp, care a devenit familia lui. Din păcate, mama copilului a făcut plângere la poliție, pe motiv că fiul ei este pus la muncile gospodărești. Astfel, Protecția Copilului a decis ca Beni să se întoarcă la familia lui. În urmă cu puțin timp, Beni l-a vizitat pe Iancu Sterp.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Vreme de 3 ani, Beni a locuit alături de familia Sterp. Tânărul provine dintr-o familie defavorizată, unde mama și concubinul nu prea se ocupă de copiii lor. Astfel, Iancu Sterp și familia sa l-au trimis pe acesta la școală, i-au oferit un loc unde să stea și siguranța unui cămin.

Iancu si BeniIancu si Beni

Iancu și Beni au fost foarte apropiați în perioada în care băiatul de 13 ani locuia la familia Sterp. Iancu a fost cel care i-a fost alături lui Beni în toate, iar acum cei doi s-au reîntâlnit și au vrut să le arate internauților cuma decurs întâlnirea lor.

Citește și: Beni, copilul crescut de familia lui Iancu Sterp, s-a întors în casa părinților biologici:„Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului'

Citește și: Ce se întâmplă cu Beni, copilul crescut de familia lui Iancu Sterp, după ce mama minorului a depus plângere:„E strigător la cer!'

Citește și: Ce ritual are Delia înainte de fiecare concert:”Mă asigur că…”

Citește și: Ce planuri de viitor are Maria Speranța, fata Adrianei Trandafir:”Asta, cu notorietatea, e povestea mamei. Nu e și a mea”

Beni s-a întors la familia Sterp, care îl adoptase

Familia Sterp este recunoscută pentru faptele bune pe care le face și ajutorul pe care îl acordă celor în nevoie. Beni se numără printre persoanele care au avut parte de ajutorul familiei Sterp. Tânărul de 13 ani a locuit în casa fraților Sterp timp de trei ani și a fost atașat de Iancu. Beni provine dintr-o familie săracă,iar mama și concubinul acesteia nu se ocupă de copii, iar Beni nu a fost la școală.

Astfel, familia Sterp i-a oferit toate condițiile și siguranța unui cămin. Cu toate astea, în urmă cu câteva luni, Beni a fost trimis la familia biologică, după ce mama acestuia a făcut plăngere la Protecția Copilului. Recent, tânărul l-a vizitat pe Iancu, iar imaginile cu cei doi au fost postate pe rețelele de socializare.

Iancu, extrem de bucuros când s-a reîntâlnit cu Beni

Iancu Sterp l-a ajutat foarte mult pe Beni și a fost alături de el în toate. Cei doi petreceau mult timp împreună pe vremea când copilul locuia cu ei sub acoperiș. Chiar dacă acesta s-a întors la familia lui, Beni nu l-a uitat pe bunul său prieten, iar în urmă cu putin timp l-a vizitata. Iancu și Beni cu călărit măgăruși împreună, au râs și s-au distrat de minune.

Iancu a fost foarte fericit că l-a revăzut pe Beni. De asemenea, copilul s-a revăzut și cu Geta Sterp, alături de care obișnuia să petreacă mult timp, dar și cu Mama Geta. „A venit în vizită la noi. E aproape cât mine, e bine, sănătos', a declarat Iancu Sterp, în ultimul său vlog de pe Youtube.

Beni nu mai locuiește cu familia Sterp

În urmă cu câteva luni, Beni a fost trimis la familia biologică, după ce mama acestuia a făcut plângere la Protecția Copilului.Astfel, autoritățile au decis ca băiatul să se întoarcă la părinții biologici. Chiar dacă Beni era bine îngrijit și nu dorea să plece din casa fraților Sterp, Protecția Copilului a decis ca acesta să se întoarcă la părinți.

„M-ați întrebat foarte mulți despre situația lui Beni și dacă mai stă la noi acasă.Beni nu mai stă la noi acasă, pentru că am avut ceva probleme cu Poliția și s-a întors la el acasă. Asta au hotărât cei de la Protecția Copilului, acum stă acasă la mama lui.Acum stă la el acasă, nu mai stă cu noi. Asta a fost hotărârea luată, nu avem ce să facem.S-au liniștit apele, chiar dacă el s-a mutat înapoi. O să vedem pe viitor ce se va mai întâmpla.”, a povestit Iancu Sterp în urmă cu câteva luni.

Sursa foto: Captura video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton