Ben Affleck s-a cuplat cu actrița cubaneză Ana de Armas! "Noua Bond Girl" abia s-a despărțit de Bradley Cooper

 Dumba Gabriela
.

Ben Affleck şi Ana de Armas s-au cunoscut pe platoul de filmare al thrillerului psihologic „Deep Water', însă până de curând, actrița de origine cubaneză a fost cuplată cu Bradley Cooper. Însă, în urmă cu câteva zile, Ben și Ana au fost văzuți împreună și presa străină scrie că aceștia formează noul cuplu de la Hollywood.

77th Golden Globe Awards – LA – Arrivals77th Golden Globe Awards – LA – Arrivals

Ben Affleck și Ana de Armas s-au cunoscut în toamna anului trecut, pe platourile de filmare pentru „Deep River'. Filmările s-au încheiat în New Orleans, în noiembrie, iar de atunci, ei au fost fotografiaţi împreună cu mai multe ocazii, citează News.ro.

Relaţia lor a început după ce Affleck a încheiat legătura cu Shauna Sexton, model Playboy în vârstă de 22 de ani. 

În luna februarie a acestui an, Ben Affleck (47 ani) a acordat mai multe interviuri pentru a promova cel mai nou film în care joacă, „The Way Back'. El a vorbit despre căsnicia eşuată cu Jennifer Garner şi despre dependenţa de alcool. 

O lună mai târziu, a fost văzut alături de Ana de Armas (31 ani) în Havana, oraşul ei natal, apoi în Costa Rica, în Los Angeles şi, cel mai recent, în Brentwood.

https://www.youtube.com/watch?v=ASbK0_LxhhM

Cum s-au cunoscut Bradley Cooper și Ana De Armas

Ana De Armas a început să joace în filme de la vârsta de 12 ani, pe când se pregătea pentru Școala Națională de Teatru din Cuba. Actrița a debutat în 2006, în producția spaniolă Una Rosa De Francia, iar la scurt timp după aceea s-a mutat în Spania, unde a obținut cetățenia.

Au urmat roluri în telenovele la televiziunea spaniolă, iar debutul pe piața americană a avut loc în 2014, când s-a mutat la Los Angeles. În 2015, juca deja în Knock Knock, alături de Keanu Reeves.

Ana și Bradley s-au cunoscut în 2016 pe platourile de filmare ale War Dogs, unde Ana a jucat alături de Bradley, care a fost și producător. Acest film i-a consolidat actriței reputația, cu atât mai mult cu cât producția a avut succes de box office, unde a adunat 86 de milioane de dolari.

Cât despre viitor, acesta sună foarte bine pentru Ana De Armas, care va fi următoarea Bond girl în cel mai recent film cu agentul 007, ce se numește No Time To Die.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton