Bella Hadid are un nou iubit! E nepotul unui actor faimos de la Hollywood

 Oana Pantazi
.

Bella Hadid are un nou iubit și e din nou fericită. Modelul pare să fi lăsat complet în urmă povestea cu rapperul The Weeknd, iar acum se iubește cu nepotul unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bella Hadid are un nou iubit și pare să fi depășit momentele tensionate din relația cu The Weeknd, alături de care a avut o relație cu suișuri și coborâșuri.

Chiar dacă, de data asta, a fost extrem de discretă, noua ei idilă nu a scăpat presei, care e mereu pe urmele ei. Conform publicației Page Six, sora mai mică a lui Gigi Hadid s-a îndrăgostit din nou, iar în ultimele săptămâni își trăiește, în secret, noua poveste de dragoste.

Citește și: Anda Adam, adevărul despre relația cu Andrei Stoica, de la Ferma: „Nu avem 12 ani să spunem că nu putem dormi lângă cineva în pat”/ EXCLUSIV

Bella Hadid are un iubit celebru

Bărbatul care i-a făcut din nou inima să bată mai repede Bellei este nepotul unuia dintre cei mai mari actori de la Hollywood – Jack Nicholson! Mama lui Duke Nicholson este designerul Jennifer Nicholson, fiica celebrului actor, iar tatăl său este fostul surfer profesionist Mark Norfleet.

Chiar dacă Duke (21) este mai tânăr cu 3 ani decât Bella, apropiații lor susțin că între ei există o chimie perfectă, cu atât mai mult cu cât împărtășesc aceleași pasiuni – modelingul și actoria. De altfel, un apropiat al cuplului a mărturisit că cei doi s-au întâlnit pentru prima oară la New York, luna trecută, iar de atunci au petrecut mult timp împreună. De altfel, Bella Hadid și noul ei iubit au fost recent împreună, cu ocazia zilei ei de naștere, pe o insulă exotică, unde super modelul și-a serbat ziua alături de prieteni.

Pentru Bella aceasta este prima relație după despărțirea de The Weeknd, din 2019, cu care se împăcase la trei ani după ce amândoi porniseră pe drumuri separate.

Duke Nicholson, care calcă pe urmele celebrului său bunic, a jucat anul trecut în filmul horror „Us', urmează să apară în filmul „Dreamland ' , alături de Gary Oldman, și a fost protagonist și într-o reclamă pentru celebrul brand de lux „Louis Vuitton'.

Citește și: Drama lui Gabi Luncă. Cântăreața a suferit de cancer, iar primul copil i-a murit în ziua când a fost botezat

Foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton