Bebelușa Oana Ioniță s-a operat de urgență: "Nu poți spune că îți este bine în spital"

 Dumitrache Laura
.

Bebelușa Oana Ioniță a ajuns pe patul de spital și a suferit o intervenție chirurgicală. Dansatoarea a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care își anunță fanii că s-a operat de menisc. Vedeta a postat si câteva imagini în care apare pe patul de spital, cu piciorul bandajat. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a dezvăluit cum se simte și când va reveni pe scenă.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Oana Ioniță și-a îngrijorat fanii din mediul online, după ce a anunțat pe rețelele de socializare că se afla în spital. Dansatoarea a suferit o intervenție chirurgicală, postând și câteva imagini. Bebelușa a trecut prin momente dificile, dar acum se simte bine și este pregătită să revină pe ringul de dans.

oana bebelusaoana bebelusa

În urmă cu o lună, Oana s-a accidentat și trebuia să se opereze, dar vedeta a amânat acest lucru. Din păcate, dansatoare a fost nevoită să facă această intervenție chirurgicală. Acum, Oana se află în spital, iar starea ei de sănătate este bună.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă bebelușa Oana Ioniță, la 40 de ani.Are o familie superbă!

Citește și: Vladuța Lupău și-a botezat fiul!Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Cine este Alex Bogdan.La ce emisiuni TV a mai participat și cine este iubita lui

Citește și: Răzvan Botezatu a cedat la Sunt celebru, scoate-ma de aici!:”Am avut fobii de oameni, nu de animale”

Bebelușa Oana Ioniță s-a operat de urgență

Oana Ioniță a trecut prin momente dificile. Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a fost nevoită să se opereze de urgență, după ce în urmă cu o lună a suferit o accidentare de menisc. Acum, vedeta a suferit o intervenție chirurgicală care a avut succes. Oana a postat pe rețelele de socializare un mesaj în care anunța cum se simte, dar și câteva imagini de pe patul de spital.

Cum nu se poate spune ca ai fost la o inmormantare frumoasa, asa nu poti spune ca iti este bine la spital!Am fost la evenimente comemorative unde m-am revazut rudele si am retrait amintiri frumoase, locul unde oamenii au venit cu umilinta, rabdare si pace, unde am avut parte de o admosfera placuta chiar si in cadrul unui eveniment dramatic. Astazi m-am operat de menisc si am avut parte de toata atentia si implicarea cadrelor medicale de la Spitalul Militar.'.”, a fost mesajul Oanei Ionita.

Oana Ioniță s-a accidentat în urmă cu o lună

Coregrafa se simte foarte bine și abia așteaptă să revină pe scenă. Oana Ioniță a refuzat să se opereze în urmă cu o lună, când a suferit o accidentare de menisc. Vedeta a fost ocupată cu tabara de dans și a amânat intervenția. Ei bine, dansatoarea a fost nevoită să se opereze de menisc, iar intervenația a fost un succes.

Abia am terminat operatia la paroscop de refacere a meniscului. Ce trebuia sa fac eu acum o luna de zile cand m-am accidentat. Ar fi trebuit să mă operez de atunci, dar au apărut diferite lucruri cu tabăra. Nu puteam să stau fără această operatie. Era clar că trebuia să ajung mai devreme sau mai târziu la această intervenție. Este vorba despre o fisură/ruptură de menisc, de gradul III pe care am făcut-o dintr-o inconștiență. Am făcut mai multe lăsări pe genunchi fără niciun fel de protecție, direct pe ciment”, a mai spus Oana in clipul video postat la scurt timp după operație.

Oana: „Nu mi-am mai simțit meniscul”

Fosta bebelușă Oana Ioniță a povestit cum s-a accidentat, dar și cum și-a dat seama că ceva e în neregulă. Vedeta nu și-a mai simțit meniscul la câteva ore de când s-a accidentat, moment în care a realizat că are o ruptură sau o fractură de menisc.

Am ajuns acasă de la eveniment și nu am mai putut să-mi mai simt meniscul. Nu puteam să îmi mișc piciorul, iar în noaptea aceaa nu am dormit deloc. Mi-am dat seama că e ceva grav la genunchi și a doua zi am insistat la vecina mea și am făcut un RMN. Acolo s-a văzut clar că am ruptură de gradul III”, a mai spus Oana.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton