Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni. Cum se simte acum: „Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație, că ai o problemă în...” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni. Bebelușa Oana Ioniță s-a operat la menisc de două ori, într-un interval de șase luni. Într-un interviu pentru viva.ro, fosta dansatoare de la Cronica Cârcotașilor vorbește pe larg despre calvarul prin care a trecut. Vedeta se află în recuperare după cea de-a doua intervenție chirurgicală și consideră că nimic nu e întâmplător în viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni. Bebelușa Oana Ioniță și-a rupt meniscul de două ori în jumătate de an. De aceea, tot de două ori, vedeta s-a operat la menisc. Ultima intervenție a suferit-o în urmă cu două săptămâni. De atunci, dansatoarea umblă în cârje. După o săptămână, coregrafa a renunțat la una dintre ele și spune că, din fericire, recuperarea merge bine.

320929478_3295340864061854_6626670060611050322_n320929478_3295340864061854_6626670060611050322_n

Citește și: Bebelușa Oana Ioniță s-a operat de urgență: „Nu poți spune că îți este bine în spital”

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă bebelușa Oana Ioniță, la 40 de ani. Are o familie superbă!

Citește și: Ce îi reproșează Irina Fodor soțului ei, Răzvan Fodor, după 16 ani de relație: „Normal că mai apar mici conflicte. Uneori îi atrag atenția dacă…' / EXCLUSIV

Citește și: Robert Turcescu și-a cunoscut actuala soție pe Facebook, după despărțirea de Oana Sârbu: „Nu plecasem la vânătoare să vânez o gagică'

Bebelușa Oana Ioniță a trecut prin două operații, în ultimele 6 luni

Bebelușa Oana Ioniță s-a operat de două la menisc într-un interval de șase luni. Balerina crede că problemele ei de sănătate au legătură cu „partea masculină într-o relație', mai exact cu niște blocaje peste care nu a trecut.

'M-am operat de două ori pe același menisc. Se zice că asta are legătură cu partea masculină într-o relație și se spune că ai o problemă în a înainta într-o anumită problemă și te blochezi. Ai niște blocaje', a declarat Oana Ioniță, pentru viva.ro.

De asemenea, Oana Ioniță consideră că nu a fost o coincidență să se opereze de două ori și că lucrurile nu se petrec întâmplător în viață.

'Da, nu a fost o coincidență să mă operez de două ori. Lucrurile nu se întâmplă în viață din senin, ci se întâmplă cu un motiv anume. La prima operație, s-au intensificat niște probleme mai vechi, pe care le-am avut din cauza sportului pe care îl practic de atâția ani. M-am apucat să fac niște mișcări mai dificile pe genunchi, pe care le făceam înainte, la 20 de ani. Dar pe atunci nu se întâmpla nimic, iar acum m-am accidentat', a mai declarat Oana Ioniță.

Bebelușa Oana Ioniță: „Doctorii au hotărât că ar fi mai bine să facă operație cu fibrină'

Bebelușa Oana Ioniță a mărturisit că, prima dată, medicii au operat-o cu fibrină (o proteină implicată în procesul de coagulare a sângelui-n.r.). Recuperarea a durat jumătate de an. Însă, la scurt timp după, Oana Ioniță iar și-a rupt meniscul și iar a ajuns la doctor. De această dată, dansatoarea și coregrafa a alunecat pe zăpadă, lângă mașină.

'Doctorii au hotărât că ar fi mai bine să facă operație cu fibrină, o intervenție care a presupus operație pe menisc, la care recuperarea a durat vreo 6 luni de zile. După această recuperare, care a fost foarte îndelungată, m-am accidentat dintr-o prostie. Am alunecat lângă mașină, pe zăpadă, și am reușit să îmi rup meniscul definitiv și atunci chiar a trebuit să mă operez', a mai spus Oana Ioniță.

Oana Ioniță: 'Acum, recuperarea a fost mai bună decât la prima intervenție'

Oana Ioniță susține că nu a fost de acord să își scoată meniscul, de teamă să nu facă artroză. Deși a trecut prin cele două intervenții chirurgicale, Oana ia partea plină a paharului și este bucuroasă că a reușit să-și îndoaie genunchiul, încă din a doua zi de la operație.

'Atunci am făcut o artroscopie pe menisc. Ultima operație am suferit-o în urmă cu două săptămâni. De data aceasta, au reușit să mă coase doctorii și să îmi pună și niște 'ancore', să sudeze foarte bine partea ruptă cu partea veche. Nu am acceptat să-mi scot meniscul, pentru că mulți spun că ar putea duce la artroză mai târziu. Și am decis, alături de mecici, că e mai bine să îl recuperăm cât se poate de mult. Acum, recuperarea a fost mai bună decât la prima intervenție. Am reușit să îl îndoi în a doua zi de la operație și să mă sprijin pe el', a adăugat balerina.

Oana Ioniță: 'Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă este din cauza…'

În același timp, Oana Ioniță ne-a dezvăluit că e de părere că orice boală pe care o au oamenii ține de o problemă personală, din subconștient.

'Faptul că am suport acolo mă ajută în subconștient, că sunt cusută și, cumva, nu se mai poate rupe atât de repede, dar încerc să am grijă. Dau vina pe o situație, pe faptul că sunt și niște lucruri pe care trebuie să le rezolv eu cu mine. Cred că orice boală pe care o avem și orice problemă pe care o avem este din cauza unei probleme personale în subconștient. Este o problemă pe care o avem noi cu noi. Niciun accident nu se întâmplă, dacă nu karma sau soarta nu decide asta. Sunt lucruri pe care le mai organizăm și le mai putem controla și noi, dar cu puterea gândului', a mai mărturisit, pentru viva.ro.

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton