Beatrice Rancea, confirmată pozitiv cu coronavirus! Care este starea ei de sănătate: "Am luat legătura cu medicul și..."

 Oana Pantazi
.

Beatrice Rancea are coronavirus! Managerul Operei Naționale din Iași primit confirmarea că testul pentru SARS-CoV-2 a ieșit pozitiv, la o săptămână după ce o angajată a instituției a fost confirmată cu COVID-19. Iată care este starea ei de sănătate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Beatrice Rancea, managerul Operei Naționale Române din Iași, a fost confirmată pozitiv cu coronavirus, după ce în instituția pe care o conduce au fost depistate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19. Regizoarea și-a făcut testul după ce, cu o săptămână în urmă, o angajată a Operei a fost confirmată pozitiv, iar miercuri un alt angajat al instituției a intrat în carantină, deoarece soția lui se îmbolnăvise de coronavirus.

„Nu știu dacă m-am infectat la Operă”

În actualul context, Beatrice Rancea a decis să se testeze preventiv pentru coronavirus, iar rezultatul i-a confirmat temerile – a fost găsită pozitiv cu COVID-19.

„Mi-am făcut testul în regim privat, să văd cum stau lucrurile, am fost ieri dimineață, a fost pozitiv. Am luat legătura cu medicul și voi sta două săptămâni în izolare acasă. Sunt bine, nu am niciun simptom. Nu știu dacă m-am infectat sau nu în Operă.

De luni se face o igienizare totală a instituției, DSP-ul a fost anunțat deja. Este mult mai sigur așa, vom igieniza complet instituția, dar așteptăm să vedem ce spune DSP-ul', a declarat Beatrice Rancea pentru Libertatea.

1379935.rancea41379935.rancea4

„Nu am stat fără mască”

Deși susține că și-a luat toate măsurile de prevenție, Beatrice Rancea s-a infectat totuși cu coronavirus.

„Evident, nu am stat fără mască, nimeni nu a intrat în birou la mine fără mască, am avut întâlniri de maximum 15 minute și la toate cu geamurile deschise în permanență, păstrând inclusiv distanțarea socială. Evident că și spectacolul de Tosca de săptămâna trecută a fost realizat în condiții de maximă siguranță', a mai spus Beatrice Rancea pentru sursa citată.

Deși în Iași sunt peste 12.000 de cazuri de infectare cu coronavirus, DSP a anunțat că la Opera Română din Iași conform anchetelor epidemiologice efectuate, nu reiese ca este un focar in evoluție.

„În momentul de față sunt confirmate patru cazuri: managerul instituției, un angajat al serviciului administrativ, un garderobier și un portar. Anchetă epidemiologică este în curs de desfășurare și vom oferi noi detalii pe măsură ce apar modificări în cadrul acesteia' , a spus purtătorul de cuvânt al DSP Iași, Marius Voicescu, citat de Libertatea.

Citește și: Ce a convins-o pe Simona Gherghe să se întoarcă în televiziune și să accepte un reality-show: „Emisia îmi permite să fiu plecată de acasă atunci când…”/ EXCLUSIV

Citește și: Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Citește și: Sora lui Pepe, acuzații grave la adresa artistului, după ce el a zis că o iubește. Rebeka: „Nu m-a ajutat niciodată!”

Citește și: Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Citește și: Îl mai ții minte pe Tarkan, turcul care făcea furori cu piesa Șikidim? La 48 de ani arată mai bine ca în tinerețe!



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton