Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție, la doi ani de la divorț: „Avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți”

 Raiciu Adriana
.

Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție, la doi ani de la divorț. Au fost căsătoriți timp de șase ani, însă au decis să pună punct căsnicie în anul 2020. Bănel Nicoliță vorbește deschis acum despre relația pe care o are cu Cristina, fosta soție, dar și ce spune despre o posibilă împăcare.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție, la doi ani de la divorț. Dacă pe plan profesional totul a arătat destul de bine, sportivul nu a avut noroc pe plan sentimental. A divorțat de mama copiilor săi în 2020, însă despărțirea ar fi avut loc, de fapt, în 2018. Cei doi au fost căsătoriți, iar împreună au două fetițe. Pasiunea pentru fotbal l-a adus pe sportiv în prag de divorț, întrucât el și soția sa s-au despărțit la ceva timp după ce el a început să finanțeze echipa de fotbal CS Făurei.

banelbanel

În cadrul unui interviu, fostul fotbalist de la Steaua a vorbit deschis despre relația pe care o are acum cu Cristina, fosta soție. Iată ce a mai spus acesta despre viața de după divorț!

Citește și: În ce relații a rămas Bănel Nicoliță cu fosta soție. Cristina a spus adevărul:'Fiecare decide pentru el însuși'

Citește și: Ce sumă uriașă de bani a refuzat Bănel Nicoliță pentru a participa la Survivor:„Pe mine nu mă interesează…’

Citește și: Cum arată mama surorilor Ana și Monica Odagiu de la emisiunea „Te cunosc de undeva’:„Efectiv, parcă e sora voastră!’ 

Citește și: Laura Giurcanu și Andreea Tonciu, scandal după Survivor:'Eu sunt om de televiziune, ea nu e'

Bănel Nicoliță, despre o posibilă împăcare cu fosta soție, la doi ani de la divorț

Chiar dacă mulți au spus că Bănel Nicoliță și Cristina ar fi fost protagoniștii unui scandal după divorț, adevărul este că cei doi se înțeleg destul de bine, de dragul celor două fetițe pe care le au împreună.

În plus, fotbalistul a mai adăugat faptul că nu este adeptul scandalurilor și nu ar fi putut să iasă pe post și să arunce cu noroi în fosta sa parteneră de viață.

„Avem o relație foarte bună. Am avut copiii de Paște, patru zile. Am fost plecat cu ei la munte. Normal că avem o relație foarte bună și le vom da tot ce e mai bun, ambii părinți. (…) mai sunt voci care vorbesc și nu pot să le răspund la fiecare. Știți că mie nu-mi plac scandalurile. (…) Ce e în familie, rămâne în familie. Eu am o relație foarte bună cu fosta mea soție, mai ales că avem două fetițe minunate, care au nevoie de ambii părinți', a dezvăluit Bănel Nicoliță, la Antens Stars.

„Am încercat și nu am reușit'

Totodată, antrenorul a mai adus în discuție și posibiltatea de a se împăca cu Cristina. Cei doi părinți se pare ar fi încercat să își mai acorde o șansă, în trecut, însă nu a ieșit totul așa cum și-au dorit, așa că au decis să meargă pe drumuri diferite.

Au mai fost discuții în trecut. Am încercat și nu am reușit. Mergem fiecare pe drumul lui și a rămas să rămânem prieteni foarte buni pentru copilași', a specificat fotbalistul.

sursă foto- Facebook, Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton