Motivul real pentru care Bănel Nicoliță a divorțat de fosta lui soție: „I-am zis că e nebunia mea. Clar că nu a fost de acord”

 Dumitrache Laura
.

Bănel Nicoliță, motivul real pentru care a divorțat de fosta lui soție, Cristina. Bănel Nicoliță a divorțat de soția lui după 12 ani de relație. Cei doi s-au despărțit în mare secret și au decis să meargă pe drumuri separate. Bănel și Cristina au împreună două fetițe, care în prezent locuiesc cu mama lor. Recent, fostul fotbalist a spus care a fost adevăratul motiv al despărțirii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bănel Nicoliță, motivul real pentru care a divorțat de fosta lui soție, Cristina. Bănel Nicoliță a divorțat în urmă cu doi ani de soția sa Cristina, după 12 ani de relație. Despărțirea lor s-a produs în mare secret, iar recent, fostul fotbalist a mărturisit care a fost de fapt motivul pentru care a divorțat de mama fiicelor sale.

banel si fosta sotiebanel si fosta sotie

Fostul jucătorul al echipei naționale, Bănel Nicoliță a făcut dezvăluiri despre perioada dificilă prin care a trecut în urmă cu doi ani. În urmă cu doi a divorțat de Cristina, mama copiilor lui. Fosta soție i-a spus să nu investească banii în clubul de fotbal din Făurei. Ulterior, Cristina a decis să se despartă de Bănel.

Citește și: Vica Blochina, adevărul despre relația amoroasă cu Bănel Nicoliță:”Am petrecut o săptămână împreună și…”

Citește și: Ce relație are Bănel Nicoliță cu fiicele sale, după divorțul de mama lor:„Ca tată sunt foarte…'

Citește și: Mama Laurei Stoica, dezamăgită de concertul dedicat artistei, în ziua în care ar fi împlinit 55 de ani:„Pentru public a fost ok. Dar nu și in memoriam'

Citește și: Casa de pe Dorobanți a lui Sergiu Nicolaescu se vinde și în Bitcoin.Suma cerută este fabuloasă

Bănel Nicoliță, motivul real pentru care a divorțat de fosta lui soție, Cristina

Bănel Nicoliță și Cristina s-au căsătorit în 2014, după șase ani de relație. Cei doi au împreună două fetițe, Natalia și Amalia. În 2020, fostul fotbalist și soția sa au divorțat în mare secret. Recent, Bănel a dezvăluit discuția pe care a purtat-o cu Cristina când s-a produs despărțirea. Adevăratul motiv pentru care cei doi au divorțat a fost faptul că el a investit foarte mulți bani în echipa de fotbal CS Făurei, aproximativ 300.000 de euro.

Atunci Cristina l-a avertizat că își va pierde toți banii, dar acesta nu a ascultat-o și până la urmă s-a ajuns la divorț. „Atunci când pleci la un drum, îi explici partenerului de viață. Eu i-am explicat ce îmi doresc. Clar că nu a fost de acord și a avut dreptate în tot ce voiam eu să fac, ea avea dreptate. Că nu era ok să fac în momentul ăla. Trebuia să mai joc fotbal. „Vrei să vii lângă mine, sau nu?'. Și a spus nu. Pentru că acolo pierzi bani, și tu trebuie să câștigi. I-am zis că e nebunia mea. Vrei să fii lângă mine, ok… dacă nu, eu voi face acest lucru. Și așa am făcut', a spus Bănel Nicoliță, potrivit Cancan.

Bănel Nicoliță: „Nu există restricție din niciun punct de vedere”

În prezent, Bănel Nicoliță se ocupă de afacerile sale, iar relația cu fosta soție este una decentă. De dragul fiicelor lor, Cristina și Bănel se înțeleg foarte bine și sunt implicați în creșterea micuțelor.

Le oferim toată dragostea, tot ce au nevoie. Nu există restricție din niciun punct de vedere, pot să le văd când vreau. Cea mică are 7 ani, cea mare are 9 ani. Copiii cresc și important e să le oferim tot ce e mai bun, să nu simtă că unul din părinți nu este alături', a afirmat  Bănel Nicoliță la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu'

Bănel a pierdut toți banii

Băneș Nicoliță și-a dorit foarte mult să le ofere tinerilor din Făurei oportunitatea de a avea o carieră în fotbal. Acesta a investit foarte mulți bani în localitatea sa natală, dar a pierdut toți banii. Fostul fotbalist a plecat în SUA să muncească, lucrând în domeniul contrucțiilor pentru 3.000 de dolari pe lună.

Regretul pe care îl am este faptul că m-am dus acolo, am băgat nişte banuţi 5 lei, 10 lei, nu contează, şi nu am fost apreciat! Primăria, da, ajută.Mi-a dat 2 miliarde, de exemplu, dar îţi dădea banii la 3 luni, la 6 luni, la 9 luni. Păi tu 2 luni de zile ce mâncai? Când tu faci zi de zi antrenamente! Fosta soţie nu a fost de acord, de asta am ajuns la divorţ! Regret că mi-am pierdut familia şi toate cele, eu am fost conştient când am făcut lucrul asta, dar iubind fotbalul şi îmi doream aşa de mult să fac ceva…', a declarat Bănel Nicoliță.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton