Băiețelul de 4 ani al lui Christian Sabbagh are autism. Soția jurnalistului a făcut depresie când a aflat: "Îmi doream să se termine viața mea"

 Dumba Gabriela
.

Băiețelul de 4 ani al lui Christian Sabbagh are autism. Invitat în emisiunea „40 de întrebări, cu Denise Rifai”, de la Kanal D, Christian Sabbagh a mărturisit că soția sa a făcut depresie când a aflat că fiul lor, Christian Jr, a fost diagnosticat cu TSA (Tulburare de Spectru Autist).

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Iulia Sabbagh, soția jurnalistului Kanal D, Christian Sabbagh, a vorbit recent despre diagnosticul pe care l-a primit fiul său, în vârstă de 4 ani. Aceasta spune că a avut parte de un șoc atât de mare în momentul în care a aflat că fiul său suferă de autism, încât a intrat în depresie și își dorea să se termine cu viața ei.

159899320-115018270540937-9026838252276674960-n-crop-1669896005159899320-115018270540937-9026838252276674960-n-crop-1669896005

Soția lui Sabbagh a făcut depresie când a aflat că băiețelul lor are autism

„Anul trecut, în această perioadă, aveam să primesc, probabil, cea mai dureroasă veste. Copilul meu avea să fie diagnosticat cu tulburare de spectru autist. Este adevărat că am trecut printr-o depresie destul de urâtă.

Nu voiam să vorbesc cu nimeni, nu voiam să aud pe nimeni. Îmi doream să se termine viața mea, pentru că nu știam foarte multe lucruri despre acest diagnostic. La vremea respectivă, în capul meu erau numai gânduri negre.

Recunosc că am avut nevoie de consiliere psihologică să înțeleg că lucrul cel mai important este ca eu să fiu bine ca să-l fac bine și pe fiul meu. Am căutat ajutor pentru a mă vindeca mintal, pentru a avea puterea de a fi sprijinul copiilor mei, indiferent de situațiile grele cu care am fost încercați', a declarat Iulia Sabbagh pentru Spectacola

Cum au descoperit Iulia și Christian Sabbagh că băiețelul lor are autism

Iulia Sabbagh și-a dat seama că ceva se întâmplă cu fiul său, după ce a văzut că, deși avea vârsta de 3 ani, nu putea să vorbească. După mai multe investigații și vizite pe la medici, i s-a pus diagnosticul de tulburare de spectru autist (autism).

„Am observat că fiul meu nu vorbea, deși avea vârsta de 3 ani. Când voia ceva, el doar îmi arăta, nu putea să se exprime în cuvinte. Ulterior, am decis să merg cu el la mai mulți medici, care mi-au pus diagnosticul TSA. 

Citește și: Theo Rose se confruntă cu probleme în sarcină: ‘Am fost pe perfuzii, mi-a fost rău

Citește și: Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican, după ce a dat-o în judecată:„În momentul interogatoriului, a recunoscut că a furat / EXCLUSIV

Citește și: În ce își investește Cătălin Botezatu banii și cât a valorat primul premiu din cariera lui: „În general, ceasurile sunt cele mai scumpe. Depășesc… / EXCLUSIV

După mai multe investigații am aflat că forma lui este una ușoară și că sunt șanse mari cu terapie să se recupereze. 

Este o luptă grea, este nevoie de multă răbdare și de foarte mulți bani, deoarece terapiile sunt costisitoare. Orice părinte care are copilul diagnosticat cu această problemă înțelege ceea ce spun. Din păcate, statul român nu face nimic pentru acești copii. 

Este un subiect foarte delicat pentru mine, tocmai de aceea am preferat să țin departe de presă lucrul acesta.  Facem terapii de un an de zile, mă ocup intens de el. Dimineața merge la grădiniță, iar după amiază merge la terapie, care durează șase ore.

Nici pe Anais nu o dau la o parte, mă ocup de ea, după cum ați văzut, mergem la meditații pentru pian, pe lângă școală facem și activități extrașcolare. 

Fiica mea a înțeles că frățiorul ei are o problemă și că nu este foarte vorbăreț și uneori este agitat, dar se joacă împreună și mă susține', a mai spus Iulia Sabbagh.

Câți copii are Christian Sabbagh

Christian Sabbagh are patru copii de care este extrem de mândru: pe Christian Jr. (4 ani), Jasmine Anne Marie (5 ani), Eduard, în vârstă de 21 de ani și pe Anais.

Anais și Christian Jr. provin din căsătoria cu actuala lui soție, Iulia, Jasmine provine din al doilea mariaj al său, iar Eduard, cel mai mare dintre copiii lui Christian Sabbagh, face parte din primul mariaj al prezentatorului.

Eduard Sabbagh studiază la Facultatea de Drept din București și își dorește să devină procuror, moștenindu-și tatăl, cunoscut pentru anchetele sale jurnalistice.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton