Băiatul Vicăi Blochina petrece sărbătorile cu familia lui Victor Pițurcă. „Edan stă mult la tatăl lui”

 Lixandru Livia
.

Anul acesta, Crăciunul și Revelionul va fi altfel pentru Vica Blochina. Aceasta a declarat că fiul ei, Edan, va sta împreună cu tatăl lui, Victor Pițurcă, iar ea va merge în Italia împreună cu mai mulți prieteni.

Vica BlochinaVica Blochina

Vica Blochina a povestit recent, că Edan are o relație foarte bună cu tatăl lui, Victor Pițurcă, drept urmare, petrec mult timp împreună.

„Este primul an în care nu simt sărbătorile, muncesc foarte mult, Edan e mare, a crescut și acum stă mai mult la tatăl lui. Nici nu știu dacă fac bradul anul acesta. Nici nu știu ce fac de Revelion, ceva s-a întâmplat. De Crăciun merg în Italia, mă duc la podgorii la vinuri. Edan se duce la tatăl lui și Revelionul, apoi m-a întrebat dacă plecăm undeva la căldură”, a spus Vica Blochina.

„În Italia o să merg cu mai mulți prieteni și o să pun poze multe pe Instagram. Mi-e bine așa, nu vreau bărbat român, sunt niște needucați. N-am suferit niciodată singură de Crăciun, mereu mi-am văzut de planurile mele. Mă simt mereu bine și îmi găsesc confortul psihic. Nu cred în lucrurile astea, că ești trist de sărbători dacă ești singur. Acum îmi doresc bani mulți, am ajuns la o maturitate în care foarte mult contează să fie totul echilibrat și îmi doresc un an liniștit, cu realizări, să-mi meargă toate afacerile bine”, a mai spus Vica Blochina, la Antena Stars, potrivit Spynews.

Vica și Victor Pițurcă au avut o relație de 16 ani

Vica Blochina a dezvăluit recent, că ea și Victor Pițurcă s-au iubit, însă relația lor nu a ajuns în fața altarului deoarece el nu a divorțat de soție, căci, pe vremea relației lor, el era căsătorit. Ea a povestit că i-a fost amantă timp de 16 ani.

Din rodul iubirii lor s-a născut un băiat, Edan. Au fost în scandal ani de zile, dar acum apele s-au liniștit de dragul băiețelului.

„Dacă Victor Pițurcă ar fi divorțat m-aș fi măritat cu el. Victor a fost barbatul pe care l-am iubit cel mai mult. A fost singura iubire a vietii mele și am fost amanta lui timp de 16 ani. 

Nu știu dacă soția sa știa de mine. Oricum, s-a terminat relația de multă vreme și am rămas prieteni.', a spus Vica în emisiunea lui Cătălin Măruță.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton