Ayan, fiul Mihaelei Rădulescu, începe liceul. Ce emoţionată este vedeta de noua etapă!

 Florentina Liutic
.

Din 2009, Mihaela Rădulescu locuieşte împreună cu Ayan, fiul ei, la Monaco. Mihaela l-a crescut singură şi este extrem de mândră de puştiul ei, care a împlinit 13 ani în luna august.

Acesta a urmat până acum cursurile unei şcoli particulare şi a învăţat foarte bine, moştenind în acelaşi timp pasiunea pentru sport a mamei lui.

Ayan începe din această toamnă liceul, iar Mihaela a scris un mesaj extrem de emoţionant pentru fiul ei, mesaj însoţit de o fotografie cu cei doi. Extrem de eleganţi, în alb şi negru şi purtând ochelari de soare, Mihaela şi Ayan au pozat în port. Puştiul a crescut şi acum este la fel de înalt ca mama lui, care îl depăşeşte cu foarte puţin doar pentru că are tocuri.

„Clasa a 9-a…, liceu… Si in toti anii astia am crezut ca eu l-am invatat de toate… Dar, adevarul e ca si fii-miu m-a invatat atatea chestii grozave despre viata, despre ce conteaza pe bune, despre miza si rasplata, despre dedicatie si bucurie, despre ce fain e sa tii in viata copilul din tine…, despre IUBIRE, in cea mai pura definitie. Sa continuam, ca adolescenta pare si mai interesanta:) …

Vezi si:

Prima aparitie pe covorul rosu a cuplului Amal si George Clooney dupa ce au devenit parinti. Cat de glam au fost la Festivalul de Film de la Venetia!

Într-un interviu pentru Viva!, Mihaela dezvăluia că are de gând „să crească un bărbat din puiul acesta de om' şi spunea cum îl creşte ea, de fapt, pe Ayan.

„Avem o disciplină în viața noastră, mai ales că sunt o mamă singură. Până acum ne-a ieșit, ce să zic? … trebuie să mă laud. E cel mai bun la școală, e pasionat de sporturi si activități trăsnite pe care le facem împreună ‒ skateboard electric, parapantă, parașutism, snowboard, wakeboard, karting etc. Am avut cu el o relație foarte strânsă de la început, l-am purtat cu mine mereu, nu am avut bonă niciodată, nici în ziua de azi nu am. Am încercat mereu să fiu lângă el și, chiar dacă am plecat la joburi sau la emisiuni, am fost lângă el la tot ce contează pentru el. Așa că de-a lungul timpului am avut o comunicare foarte bună, copilul fiind foarte echilibrat! Nu s-a aruncat niciodată pe jos cerându-mi jucării în maga­zine, ba chiar îl rugam eu să ia mai mult de una, nu a țipat, nu a făcut crize… Nu am avut astfel de probleme cu el! Fiind un copil echilibrat, a fost foarte ușor să avem discuții despre orice: despre școală, sport, fete, sex, iubire. Sigur, să ne înțelegem, am vorbit ca pentru vârsta lui. În ceea ce privește computerele, am pro­gramul de „parental control pe fiecare dintre ele, televizorul nostru nu are acces la programele românești, adică este ferit de toate aceste tentații.'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton