Avanpremiera regală a noului film „James Bond: Spectre”

 Florentina Liutic
.

Daniel Craig, Monica Bellucci, Lea Seydoux, Naomie Harris au fost prezenţi la avanpremiera celui mai nou film din seria „James Bond: Spectre', oferind un spectacol chic şi glam pe covorul roşu de la Royal Albert Hall.

 

Ducesa de Cambridge şi Prinţul William au fost, de asemenea, prezenţi la avanpremieră, cei doi descoperind noile aventuri ale celebrului Agent 007 alături de Prinţul Harry.

 

Pentru această apariţie, Kate a ales o rochie bleu semnată de designerul ei favorit Jenny Packham, accesorizată cu un clutch argintiu şi o pereche de sandale Jimmy Choo. William şi Harry au fost foarte eleganţi în costume negre, accesorizate cu papioane.

 

Actriţa franceză Lea Seydoux a purtat o rochie Prada spectaculoasă, o combinaţie de auriu şi argintiu care a creat un joc interesant de reflexii.

 

Monica Bellucci a optat pentru o rochie Ralph&Russo cu aspect dramatic, care a fost o alegere extrem de inspirată, de la culoarea verde-smarald la croiala care i-a pus în evidenţă formele.

 

Naomie Harris a mizat pe o rochie portocalie, minimalista, semnată Stella McCartney care i-a pus în evidenţa linia perfecta a corpului.

 

Foto: Hepta

 

Ducesa de Cambridge si Printul WilliamDucesa de Cambridge si Printul William

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton