Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani. Mesajul controversat postat pe Facebook: "Să nu îmi spuneți că sunt un pic macabru"

 Raiciu Adriana
.

Este o zi specială pentru Aurelian Temișan. Îndrăgistul artist își serbează ziua de naștere și a primit încă de la mizeul nopții urări și surprize din partea celor dragi. Iată ce gânduri are juratul de la Te cunosc de undeva în ziua în care schimbă prefixul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Aurelian Temișan este unul dintre cei mai apreciați artiști din țara noastră. Are o carieră impresionantă, dar trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Monica Davidescu, cu care are împreună o fetiță superbă, pe Dora. Astăzi, 3 iunie, este o zi extrem de specială pentru juratul de la Te cunosc de undeva, întrucât împlinește frumoasă vârstă de 50 de ani.

278576792_553262336157318_6743456638909368532_n278576792_553262336157318_6743456638909368532_n

Încă de la primele ore ale dimineții, artistul a primit zeci de mesaje, dar a avut parte și de surprize din partea celor apropiați. Pe contul său de socializare, acolo unde își ține fanii la curent cu noutățile din viața sa, Aurelian Temișan a transmis un mesaj extrem de emoționant. Iată ce a scris acesta, în ziua în care a schimbat prefixul, iar în față apare acum un 5 în loc de 4!

Citește și: Cum a cucerit-o Aurelian Temișan pe Monica Davidescu:'A doua seară am condus-o acasă și…'

Citește și: Cum sau cunoscut Aurelian Temișan și Monica Davidescu, acum 27 de ani:'Te-am privit și…'

Citește și: Cum a ajuns Chef Radu Dumitrescu de la Masterchef din director de bancă – grădinar în Spania și apoi bucătar:„De acolo a început tot/ EXCLUSIV

Citește și: Ruby are probleme grave de sănătate, la Dancing on Ice:’Am dureri foarte mari…’

Aurelian Temișan a împlinit 50 de ani

Aurelian Temișan a debutat la vârsta de 17 ani, iar de atunci a rămas în atenția publicului. Și-a strâns o comunitate impresionantă de oameni, însă pe lângă cariera impresionantă, are și o familie frumoasă alături de partenera lui de viață, Monica Davidescu.

Astăzi, 3 iunie, este o zi deosebită pentru artist. Își sărbătorește ziua de naștere și, cu ocazia acestui aniversării, a transmis și un mesaj despre cel de atunci și cel de acum, de la 50 ani.

Cine sunt?Acum, la inceput de 50, mă întreb: cine am fost, cine sunt, cine vreau să fiu, cât mai vreau să fiu și mai ales… cum de a trecut timpul atât de repede? Cine sunt?Sunt cuprinsul unei cărți. Cartea mea, scrisă de mine, cu fiecare secundă trăită. Introducerea este coperta de început a cărții și se numește „Certificatul de naștere”. Finalul este cealaltă copertă și se va numi „Certificatul de deces”. Ați văzut cât de asemănătoare sunt ele ca imagine, textură, culoare, grafică? Iar elementul 100% uman care le leagă puternic sunt lacrimile. La început, de bucurie și în final, de tristețe și durere. Tot ce se întâmplă în interiorul acestor coperți este ceea ce, în mare parte, noi decidem. Să nu îmi spuneți că sunt un pic macabru sau că nu e bine să vorbesc despre asta, tocmai azi, când îmi serbez ziua, că vă aduc aminte de cât de vulnerabili suntem, cât de imprevizibilă este viața și cum nu scapă nimeni viu din ea„, a scris artistul.

În continuare, acesta a mai ținut să le mulțumească tuturor pentru gândurile bune, dar și pentru faptul că l-au susținut încă de la început.

Suntem în 3 iunie 2022, schimb din nou prefixul, de data asta cu cinci în față și mă întreb: câtă Bunătate, Înțelepciune, Echilibru și Iubire mai are Bunul Dumnezeu să îmi dea și cât timp, în secunde, ore, săptămâni, luni ani… zeci de ani, ca să fac tot acest cuprins al cărții mele cât mai consistent, să îl fac cât mai voluminos, cât mai greu și calitativ, până la coperta finală?Nu dețin răspunsul la aceste întrebări și nici nu ar fi bine să le știu, dar mă bucur cu sufletul pentru tot ce am făcut până acum, pentru tot ce trăiesc în prezent, pentru toată dragostea și mângâierea pe care o primesc de la persoanele iubite și pentru tot ce sunt lăsat să dăruiesc… Vă mulțumesc tuturor, pentru puținul pe care mi l-ați oferit până acum, fiecare în parte, pentru cum ați făcut-o și, cel mai mult, pentru felul în care ați înțeles ce am eu de dăruit și cine sunt.

P. S. De as putea dubla 50-ul ăsta, dar să rămân așa, lucid, echilibrat și simplu.Nu pot decât să sper…„, a mai scris Aurelian Temișan.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton