Aurel Pădureanu, revoltat după înmormântarea Corneliei Catanga: "Becali nu ne-a ajutat cu nimic. Pe Mara Bănică o credeam altfel"

 Oana Pantazi
.

După înmormântarea soției sale, regretata Cornelia Catanga, Aurel Pădureanu a declarat că, în pofida informațiilor apărute în presă, Gigi Becali nu s-a ocupat de înmormântarea artistei. Mai mult, acesta este dezamăgit și de Mara Bănică…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie în urma complicațiilor produse de coronavirus. Artista a fost înmormântată pe 27 martie, sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, fiind condusă pe ultimul drum de către câțiva prieteni apropiați și familie.

Aurel Pădureanu, soțul Corneliei Catanga, a mărturisit însă că nu a fost ajutat de către Gigi Becali, care își anunțase intenția în presă, și, mai mult că a fost dezamăgit de intervențiile televizate ale Marei Bănică.

Cornelia-Catanga-si-Aurel-Padureanu-s-au-despartit-introCornelia-Catanga-si-Aurel-Padureanu-s-au-despartit-intro

Aurel Pădureanu, dezamăgit de Gigi Becali

Cornelia Catanga a fost înmormântată sâmbătă, la Cimitirul Ghencea Civil din București, dar, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, artista nu a avut parte de funeraliile pe care le-ar fi meritat. Cornelia Catanga a fost însoțită pe ultimul drum doar de 15 persoane, prieteni apropiați și familie.

Citește și: Ce i-a spus Aurel Pădureanu Marei Bănică, după ce Cornelia Catanga a murit. „E o moarte în mizerie'

Citește și: Cornelia Catanga a fost înmormântată. Au participat doar 15 persoane. Niciun artist n-a fost prezent

Citește și: Ilinca Vandici, totul despre piedicile în carieră și bullying-ul la care a fost supusă: „M-am lovit de critici când eram foarte slabă” / EXCLUSIV

Citește și: Dani Oțil va fi tată pentru prima oară. Gabriela Prisăcariu e însărcinată și a postat prima fotografie cu burtica de gravidă

La scurt timp după înmormântare, Aurel Pădureanu a vorbit, în exclusivitate, pentru Fanatik, mărturisind că a fost dezamăgit de Mara Bănică, jurnalista afirmând în presă că soția lui a murit de COVID-19.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce', a mărturisit Aurel Pădureanu pentru sursa citată.

Mai mult, Aurel Pădureanu a relatat și că latifundiarul din Pipera nu i-a ajutat cu înmormântarea soției sale, așa cum s-a lăudat.

Refuzul vestitului latifundiar, milionar în euro, l-a întristat enorm pe soțul regratatei Catanga, care a continuat seria reproșurilor: ‘I-am zis așa: 'Gigi, te rog din suflet, ajută-mă, mă știi de atâta vreme, dă-mi și mie două cămăruțe, la o curte, le mai aranjez eu. Răspunsul lui m-a distrus: 'N-am de unde, caută un cămin de nefamiliști, ceva, nici eu nu am bani!'. Cum să-mi spună așa ceva? Are atâția bani, are și el două fete, crede că fericirea lui va fi infinită? Se dădea om cu credință în Dumnezeu și acum râde de mine?‘ , a declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech.ro.

În ziua în care Catanga a murit, s-a speculat că și Aurel Pădureanu și fiul lor ar fi bolnavi de COVID-19. Artistul susține că nimeni nu a venit să-i testeze: 'Acum, eu și Alex, fiul meu, stăm în casă, n-a venit nimeni să ne testeze. Dacă ieșim din casă ne fac aștia dosar penal, deși suntem bine, avem gust și miros, nu avem febră'.

Totuși, artistul mai are o rază de speranță: 'Cred că mă va ajuta Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la el, în Voluntari. Este frumos acolo, mă duc oriunde, să dea Dumnezeu să mă poată ajuta, este singurul primar care a fost impresionat de drama mea!', a mai declarat Aurel Pădureanu, pentru Playtech.

Cornelia Catanga, înmormântare discretă

Din păcate, în contextul pandemiei de coronavirus, Cornelia Catanga nu a avut parte de o înmormântare cu fală. Regina muzicii lăutărești a fost condusă pe ultimul drum doar de câțiva prieteni și de membrii familiei. Soțul acesteia, Aurel Pădureanu, a fost copleșit de durere. Cei doi au fost alături unul de celălalt timp de 33 de ani.

Cornelia Catanga a făcut stop cardiorespirator, suprapus cu o evoluție mai puțin favorabilă a virusului COVID-19. Era internată la Spitalul Universitar din București, după ce o bună perioadă s-a tratat de infecția cu coronavirus acasă.

Cântăreața s-a mai confruntat și în trecut cu probleme de sănătate. În urmă cu aproximativ doi ani a suferit un stop cradio-respirator. La acel moment a fost operată de urgență, iar medicii i-au montat un stent.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton