Au stabilit data nunții! Bianca Drăgușanu și Alex Bodi se căsătoresc religios

 Pirvu Cristina
.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi vor păși în fața altarului mai repede decât ne așteptam! Cei doi, chiar dacă s-au despărțit în repetate rânduri, se vor cununa religios. Vedeta organizează evenimentul în detaliu!

Pe 1 august, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au devenit soț și soție în fața ofițerului stării civile. Puțini se așteptau să facă acest pas deoarece o zi erau fericiți împreună, a doua zi se zvonea că au existat certuri și s-au separat. Iată că acum lucrurile devin din ce în ce mai serioase, ei se pregătesc să pășească în fața altarului.

Conform Antena Stars, Bianca și Bodi vor face cununia religioasă pe 22 septembrie şi, cel mai probabil, şi o petrecere, aşa cum se cuvine. Rămâne de văzut cum va decurge totul, ce nași vor avea, ce rochie va purta vedeta, dar cu siguranță va avea o apariție spectaculoasă.

Bianca Drăgușanu a dezvăluit la un moment dat că nu se grăbește cu nunta religioasă deoarece ea îmbracă aproape săptămânal rochia albă, la atelierul său.

„Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă.”

Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1Bianca Dragusanu si Alex Bodi 1

Victor Slav și Bianca Drăgușanu, surprinși împreună! Ce relație e acum între cei doi

Pentru cei care i-au văzut aseară împreună pe Bianca Drăgușanu și Victor Slav a fost un șoc, cu atât mai mult cu cât zvonurile despre despărțirea dintre Bianca și Alex Bodi chiar în timp ce se aflau în luna de miere s-au intensificat. Iar asta, cu atât mai mult cu cât, în ultima vreme, blondina a fost văzută fără inelul de logodnă pe deget, bijuterie care era nelipsită de pe inelarul ei…

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton