Au părăsit "Insula Iubirii" de la Antena 1! O concurentă și două ispite au plecat acasă

 Pirvu Cristina
.

În cel mai nou episod Insula Iubirii, două ispite, dar și un concurent au plecat din cele două resorturi din Thailanda. Atât Minitelul cât și Purimuntra au suferit pierderi care vor provoca reacții printre concurenți. Cu gândul la Dream Date-uri, concurenții au de suferit în urma plecărilor celor trei.

Nu mai pot sta nici trei secunde lângă o asemenea persoană!' sau Sper să-ți găsești jumătatea!', sunt doar câteva dintre reacțiile persoanelor înainte de a părăsi insula unde au petrecut mai mult de două săptămâni.

Diana, concurentă în cadrul show-ului și Maria și Ionuț, care au fost ispite, au decis să părăsească competiția.

stfel, după ce a avut o criză de nervi atunci când George s-a apropiat de Geanina, Diana și-a dat seama că locul ei nu mai este în competiție, așa că a cerut să plece acasă: 'Am nevoie de un timp să mă vindec.',  a spus ea.

Ispita Maria a spus că nu mai poate să petreacă nicio clipă cu Adrian: 'Caracterul lui e groaznic. Mi-am jucat bine rolul, dar n-aș putea să mai stau lângă el nicio clipă.', a spus ea.

De cealaltă parte, Ionuț a spus că să fii ispită e mai greu decât și-ar fi putut imagina, așa că a decis să plece acasă.

Ispita Ionut de la Insula IubiriiIspita Ionut de la Insula Iubirii

Bianca Pop de la Insula iubirii are un nou iubit. Cine este cel care a cucerit-o pe brunetă

Cea mai controversată ispită de la Insula iubirii nu pierde timpul degeaba. După ce s-a despărțit de iubitul interlop, Bianca Pop s-a lăsat cucerită de Claudiu. Cei doi au fost împreună în mai multe vacanțe, iar acesta are grijă ca iubitei sale să nu-i lipsească nimic.

Se pare că bărbatul a îndeplinit toate condițiile pe care Bianca Pop le avea de la un bărbat. Claudiu o scoate în locuri selecte și îi face cadouri scumpe ispitei de la Insula iubirii.

Foto: Facebook 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton