Au ieșit la iveală probele care îl incriminează pe Alex Bodi! Motivele pentru a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

 Cica Cristina
.

Alex Bodi a fost reținut într-un dosar de proxenetism, iar acum au ieșit la iveală probele care îl incriminează pe fostul soț al Biancăi Drăgușanu. Iată de ce a fost reținut pentru 30 de zile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a fost reținut miercuri dimineață, după ce mascații au descins în locuința sa din Tunari. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu a cooperat, iar joi seara, după mai multe ore de audieri, magistrații au luat o decizie în ceea ce-l privește. Nu a fost eliberat, ci s-a luat decizia de a fi reținut timp de 30 de zile.

Acum, au ieșit la iveală și probele care îl incriminează în dosarul în care a fost reținut, potrivit Spynews.ro.

Probele care îl incriminează pe Alex Bodi

La data de 04.08.2015, D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, sub coordonarea lui T.C.A. s-a constituit un grup infracțional organizat specializat în trafic de persoane și proxenetism, din care fac parte și N.A.A. și C.A.I., aceștia recrutând tinere din țară în scopul exploatării sexuale în Germania.

Din datele existente (declarații persoane vătămate, declarații martori, procese verbale de investigații, procese verbale de redare în formă scrisă a convorbirilor interceptate în baza mandatelor de supraveghere tehnică emise de instanțele competente, procese verbale privind situația transferurilor financiare) s-a stabilit, în esență că, la scurt timp după destructurarea grupării conduse de C.I. (grupare specializată în traficul de persoane și proxenetism), inculpatul T.C.A. (unul dintre locotenenții lui C.), în timp ce se afla deținut în Penitenciarul Craiova, în perioada 2008 – 2011, i-a cunoscut pe inculpații N.A.A., B.M.C., și C.A.I..

Încă din perioada în care s-au aflat în penitenciar, aceștia au folosit rețelele sociale în scopul recrutării unor tinere care practicau prostituția și, inducându-le în eroare, fie cu promisiunea unui viitor comun (metoda loverboy), fie cu identificarea unui loc de muncă avantajos, respectiv profitând de starea lor de vulnerabilitate (situație materială precară, naivitate, lipsă de educație – factori determinanți pentru respectivele tinere în alegerea practicării prostituției), le-au convins să se prostitueze în beneficiul lor.

Astfel, sub coordonarea inculpatului T.C.A. (membrii grupării îl încunoștințau cu privire la tinerele pe care le recrutau și locul în care le transportau și adăposteau, solicitându-i aprobarea pentru acțiunile lor; media neînțelegerile între membrii grupării și îi îndruma cu privire la activitatea infracțională; membrii grupării foloseau apelativul „nașul' când i se adresau, iar acesta le zicea „fini'; colecta „taxe de protecție'), s-au pus bazele unei grupări infracționale specializată, în principal, în traficul de persoane, trafic de minori și proxenetism, în secundar în șantaj (consecință a plății unor taxe de protecție) și trafic de substanțe interzise.

După ce au ieșit din penitenciar, membrii grupării infracționale au recrutat și alte victime, le-au transportat și adăpostit în locații din state occidentale (Germania, Spania, Italia, Marea Britanie, Elveția), și le-au constrâns să practice prostituția în favoarea lor, în diverse cluB. de profil.

Alex-Bodi-4Alex-Bodi-4

Din datele existente, s-a stabilit că gruparea infracțională se ocupa cu identificarea tinerelor care doreau să plece în străinătate pentru a găsi un loc de muncă, vulnerabile (cu o situație materială precară sau care proveneau din familii dezorganizate, naive, lipsite de educație), pe care le recrutau sub diverse promisiuni, iar după ce le transportau în străinătate, membrii grupării le constrângeau să practice prostituția în folosul lor.

În unele situații, după identificarea victimelor, folosind metoda „loverboy', membrii grupării le câștigau încrederea, și sub pretextul unui viitor comun și oferirii unui mod de viață lipsit de griji, le convingeau să se deplaseze cu ei în diferite țări, unde, prin acte de violență și amenințări, le determinau să practice prostituția în folosul lor', sunt câteva dintre fragmenetele din documentul citat de Spynews.

Alex Bodi, arestat preventiv pentru 30 de zile

Tribunalul Dolj a admis, joi noaptea, propunerea procurorilor DIICOT de arestare preventivă pentru 30 de zile a lui Alex Bodi.

Fostul soţ al Biancăi Drăguşanu este urmărit penal într-un dosar de trafic de persoane şi proxenetism. Alături de afacerist au mai fost arestate preventiv alte șapte persoane. Se pare că Alex Bodi ar fi recrutat mai multe tinere pe care le-a obligat să se prostitueze, el fiind acuzat şi de o infracţiune de şantaj.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton