Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a fost jignită crunt, după ce a refuzat să joace într-un film: "Am fost efectiv înjurată"

 Oana Pantazi
.

Mirela Oprișor, alias Aspirina din Las Fierbinți, a rememorat recent o întâmplare care a marcat-o. Iată ce a pățit actrița după ce a refuzat să se prezinte la un casting!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Asprina din Las Fierbinți este unul dintre cele mai reușite personaje ale serialului devenit deja iconic, iar Mirela Oprișor îi dă permanent noi valențe, replicile sale stârnind hohote de râs. Iată însă că actrița a trecut și prin momente stânjenitoare de-a lungul carierei…

Citește și:Cine este iubita lui Mario, fiul lui Adrian Mutu. Adolescentul de 18 ani a făcut publică relația: 'E viața mea'

„Mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui

Actrița Mirela Oprișor, aka Aspirina din Las Fierbinți, a rememorat recent momentele penibile prin care a trecut în momentul în care a refuzat să joace într-un film. Deși a fost contactată chiar de către celebrul regizor Oliver Stone, actrița nu a putut participa la casting…

„A venit Oliver Stone în România, cu un producător de afară, și m-au chemat la o probă de film, pentru rolul Elenei Ceaușescu tânără. Actrița Faye Dunaway o juca pe Elena Ceaușescu în vârstă, iar eu pe cea tânără. Am dat o probă, stăteam prost cu engleza. Și am fost sunată de ei că se opresc în Ungaria, la Budapesta, pentru un casting. Și le-am spus:

'Îmi pare rău, eu nu pot, în trei zile eu sunt la Gala Hop', la Mangalia. Și producătorul a spus: Ce este aia?' A fost șocat, am fost efectiv înjurată, mi-a spus că nu a întâlnit așa ceva în viața lui. Acel film nu a mai fost făcut niciodată', a mărturisit Mirela Oprișor în emisiunea Interviurile lui Vitalie'.

Citește și: Anna Lesko recunoaște că este o mamă exigentă: „Sunt învățată cu educația strictă a părinților mei și fac militărie cu el”/ EXCLUSIV

Pentru Aspirina din Las Fierbinți nu a fost mereu ușoară

Născută în Brașov, într-o familie cu venituri modeste, Mirela a trebuit să facă eforturi mari când s-a mutat în București, pentru a se putea întreține. Pe lângă ajutorul modic primit de la părinții fără posibilități, aceasta s-a angajat, înainte să între la Teatru, ca vânzătoare la un chioșc din Piața Romană, unde lucra pe tura de noapte.

1Mirela-Oprisor-Aspirina-din-Las-Fierbinti-21Mirela-Oprisor-Aspirina-din-Las-Fierbinti-2

Când și-a îndeplinit visul de a deveni studentă la Teatru, Mirela Oprișor din ‘Las Fierbinți’ a dat de greutăți greu de imaginat.

Au fost şi perioade mai grele, a fost sărăcie, mâncam pe datorie. Îmi amintesc când s-a deschis primul supermarket că m-am dus şi eu să văd ce înseamnă. Când vedeam fetele cum aruncau în coş de toate, mă gândeam: „Aoleu, chiar există aşa ceva pe lumea asta? Cum să te duci cu coşul şi să arunci în el tot ce vrei de pe rafuri? Era ca în filme.

Iar ceea ce urmează e trist, dar e adevărat. Am luat cinci cartofi şi doi cârnaţi, am urcat în 104 şi mi-au furat cârnaţii. Nu ştii cât am plâns după cârnaţii ăia doi. Aveam 26-27 de ani. Nu-mi aduc aminte să fi plâns aşa cum am plâns pentru cârnaţii ăia. M-au distrus‘, a dezvăluit Mirela Oprișor într-un interviu acordat Adevărul.

Citește și: Care a fost primul loc de muncă al lui Neti Sandu, înainte de a veni la PRO TV. Job-ul nu avea nicio legătură cu televiziunea / EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton