Ashley Graham – Cum să-ți porți, fără jenă, celulita

 Oana Pantazi
.

Din păcate, nu orice femeie de pe lumea asta poate atinge idealul 90-60-90, multe nici măcar nu se apropie, motiv pentru care viața lor devine un adevărat maraton al dietelor. Că e posibil să te iubești pe tine așa cum ești și să ai și succes, chiar dacă ai niște kilograme în plus, o demonstrează Ashley Graham, un model de lenjerie XXL.

 

 

Are 29 de ani și are un chip de o frumusețe răvășitoare, însă, la prima vedere, capul ei pare să fi fost lipit pe trupul nepotrivit… Ashley Graham este, eufemistic vorbind, voluptuoasă sau, după părerea unora, grasă de-a binelea. Asta însă nu a împiedicat-o deloc să-și construiască o carieră în modeling și să apară în reviste ca Elle, Harper’s Bazaar, Glamour, Sports Illustrated Swimsuit Issue, dar și în emisiuni ca The Tonight Show With Jay Leno sau Entertainment Tonight.

 

 

 

Ashley Graham sfătuiește pe toată lumea să învețe să se simtă bine în propria piele, ca atare, recent, nu s-a sfiit să posteze pe Instagram o fotografie deloc flatantă pentru ea, însoțită de un mesaj pozitiv, reamintindu-le celor trei milioane de urmăritori că frumusețea nu se limitează la mărimea „0”. În poză, Ashley, care pare a fi în vacanță în Filipine, poartă un bikini animal print fără să se jeneze deloc că formele sale sunt departe de a fi perfecte. Mai mult, poziția în care stă nu o avantajează deloc, iar celulita iese la vedere în toată splendoarea.

 

 

 

 

„Fac exerciții. Îmi dau silința să mănânc ce trebuie. Îmi iubesc propria piele. Și nu mă rușinez de câteva umflături și gropițe sau de celulită… Si nici vouă nu ar trebui să vă fie rușine', își îndeamnă Ashley fanii. E adevărat, n-ar trebui, dar, din păcate, nu toată lumea a avut norocul ei – pentru că, orice s-ar spune, în pofida kilogramelor în plus, Ashley are un trup extrem de armonios, iar capul de păpușă, cu ochi migdalați și buze senzuale, aproape că te împiedică să te mai uiți în jos…

 

 

Oana Pantazi

Foto: Instagram

 

 

 

Urmărește și:

Celebrități prea „urâte” pentru Hollywood

Diete de vedete. Cum slăbesc femeile celebre

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton