Artistul Gazi Demirel și-a găsit familia sub ruinele din Turcia. Nepoata sa a murit la cutremur: ”Și-a apărat cei trei copii și...”

 Calin Maria Bianca
.

Artistul Gazi Demirel și-a găsit familia sub ruinele din Turcia. Nepoata sa nu a putut fi salvată din fața cutremurului. Din nefericire, cântărețul de origine turcă trece prin momente de coșmar în aceste clipe, asta după ce a aflat că mai multe persoane din familia sa au fost afectate de tragedia care s-a petrecut ieri in Turcia. Soția nepotului său a murit în încercarea de a-și salva copiii, iar un nepot a rămas fără picioare. Distrus de durere, Gazi Demirel cere ajutorul comunității sale din mediul online!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Mii de oameni au murit ieri, în urma cutremurului devastator care a afectat atât Turcia, cât și Siria. Orașe întregi din statul turc au fost distruse. Din păcate, într-unul din ele se afla și familia lui Gazi Demirel, un artist de origine turcă. Acesta a aflat abia azi că mulți membri din familia lui au fost prinși sub ruine. Au putut scăpa cu viață aproape toți, dar nu și o nepoată, care a murit în încercarea de a-și salva copiii.

whatsapp-image-2023-02-07-at-16.54.15-1whatsapp-image-2023-02-07-at-16.54.15-1

Gazi Demirel este sfâșiat de durere în aceste momente. Nu știe ce și cum să facă pentru a fi alături de familia sa din Turcia, ținând cont că acolo este totul distrus. Artistul se gândește îngrijorat că nu au bani, nu au unde să doarmă, ce să mănânce, dar și că stau în frig, în ploaie și în ninsoare, vremea fiind foarte urâtă la ei în aceste momente. În încercarea de a găsi o soluție, nu a ezitat și a apelat la bunătatea românilor.

Citește și: Cutremur de 7,8 grade pe scara Richter în Turcia și Siria. Peste 4900 de persoane au murit

Citește și: Unde trebuie să ne adăpostim în caz de cutremur: e bine sau nu să stai sub masă? Recomandările experților

Citește și: Theo Rose s-a afișat cu burtica de gravidă la vedere. Cum arată însărcinată în luna a cincea

Citește și: „A vrut să ne dea foc, devenise un monstru”. Oana Lis a fost abuzată sexual de tatăl ei, pe când avea 11 ani

Artistul Gazi Demirel și-a găsit familia sub ruinele din Turcia. Nepoata sa a murit la cutremur

Cu profundă durere în suflet, Gazi Demirel a anunțat faptul că nepoata sa se numără prin victimele cutremurului devastator din Turcia. Mai exact, este vorba despre soția nepotului său din partea surorii. La doar 27 de ani s-a pus în fața tuturor pericolelor și a plătit cu prețul vieții pentru a-și proteja cei trei copii. Din nefericire, și-a pierdut viața, iar unuia dintre copii cu vârsta de 5 ani i-a fost amputat piciorul.

„Casele lor au fost dărâmate. Sora mea și familia au fost găsiți sub ruine cu răni. Din păcate, soția unui nepot a fost găsită fără viață, pentru că și-a apărat cei trei copii. I-a pus pe cei trei copii sub ea, ca să-i protejeze, dar din păcate ea a murit, iar unul dintre copii și-a pierdut picioarele.', a spus Gazi Demirel la Antena Stars.

Gazi Demirel cere ajutorul statului român pentru cei din Turcia

Luni, în momentul în care toată lumea a aflat despre cutremurul din Turcia, Gazi Demirel căuta disperat să afle ceva despre familia lui de acolo. În cele din urmă, artistul a reșit să ia legătura cu cineva și să-i spună cum sunt apropiații săi. Din nefericire, vestea morții nepoatei sale nu i-a picat deloc bine. Totuși, își dorește să facă tot ce-i stă în putință, astfel că nu s-a sfiit în a cere ajutorul statului român.

„Sufletul nostru plânge cu sânge în continuu și am o mare rugăminte la autoritățile române. (…) Oameni buni care conduceți țara mea frumoasă, dacă se poate să mai lăsați să vină aici oamenii turci care au rămas fără casă și stau pe străzi. E frig acolo, plouă, ninge. Îi lăsăm așa să moară?', a transmis, plângând, artistul.

Peste 4900 de persoane din Turcia și Siria au murit în urma cutremurului devastator

Potrivit ultimului bilanț din această dimineață, cel puțin 4.900 de persoane s-au stins din viață după cutremurul devastator din Turcia și Siria. Numărul deceselor în Siria a ajuns la 1.559, iar cel al persoanelor rănite a ajuns la 3.648. Toată lumea încearcă să fie cât se poată aproape de Turcia, astfl că trei aeronave militare cu salvatori români și tehnica în dotare au ajuns luni seara în Adana, Turcia, pentru a ajuta autoritățile în gestionarea dezastrului umanitar provocat de cutremure.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton