Peter Philips si Autumn Kelly - Poveste cu final fericit

 Revista VIVA
.
Peter Phillips si Autumn Kelly au avut o casatorie traditionala, canadianca spunandu-i „Da celui mai mare dintre nepotii reginei Elisabeta a II-a, in fata a 300 de invitati.

William si Harry sunt fara indoiala cei mai me-diatizati nepoti ai reginei Elisabeta a II-a, nu insa si singurii. Peter Phillips, fiul printesei Anne si al primului sau sot, Mark Phillips, nu are nici titlu regal, nici obligatii oficiale, insa Palatul Buckingham s-a grabit sa-i anunte casatoria cu Autumn Kelly.

Peter Philips, Autumn Kelly, wedding

Al unsprezecelea in ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, Peter, in varsta de 31 de ani, i-a cerut mana lui Autumn, o femeie de afaceri de origine canadiana, de 30 de ani, cu care are o relatie de cinci ani. Pasiunea pentru automobile a fiului prin-tesei Anne a fost cea care le-a facilitat intalnirea celor doi. Prima data s-au vazut in 2003, la Marele Premiu al Canadei des-fa-surat la Montreal, insa Autumn a aflat abia dupa sase saptamani ca se intalneste cu un nepot al reginei Marii Britanii. Dusese o viata obisnuita pana atunci, in adolescenta lucrand intr-un bar pentru a-si plati facultatea si avand cateva contracte ca manechin. Dupa ce a trait doi ani in China, s-a specializat in cultura si civilizatia asiatica mai ales ca a urmat cursurile Uni-ver-sitatii McGill. Relatia lor parea imposibila deoarece Peter a plecat de la scuderia Jaguar& Williams pentru a lucra la Royal Bank of Scotland din Edinburgh. Autumn l-a urmat insa in Regat, cei doi locuind intr-un apartament din Kensington, Londra, dragostea lor unind astfel continentele. Au devenit rapid unul dintre cuplurile prezente la evenimentele mondene, iar Autumn s-a integrat perfect in Anglia, fiind in prezent asistenta lui Sir Michael Parkinson, jurnalist britanic.

S-a spus ca ar fi primit un milion de dolari pentru o sedinta foto pe care au acceptat sa o realizeze pentru revista Hello! O premiera pentru familiile regale.

Imediat ce Palatul Buckingham a anuntat casatoria celui mai mare dintre nepotii reginei, s-a starnit si polemica: poate Peter Phillips sa-si oficializeze relatia cu o catolica si sa-si pastreze in acelasi timp si dreptul la tron? Cunoscatorii monarhiei britanice s-au grabit sa lanseze un raspuns categoric dupa ce au scuturat praful de pe un document de la 1701: imposibil. Conform acestui act, monarhii britanici si urmasii lor nu au voie sa secasatoreasca cu catolici. Peter a trebuit sa aleaga intre dragostea pentru Autumn si pastrarea dreptului succesiunii la tron. In urma cu 30 de ani, printul Michel de Kent a ales sa se casatoreasca cu baroana Marie-Christine von Reibnitz, renuntand astfel la dreptul la tron. Cand toata lumea se intreba care va fi decizia printului, Autumn a facut o miscare surprin-zatoare. Botezata in Quebeq in 1978, ea a anuntat ca renunta la catolicism pentru a se converti la anglicanism. „E fata potrivita pentru Peter, au parut sa spuna toti cei prezenti la ceremonie.

Din colonii la Curtea Angliei

Mireasa a purtat o rochie alba, clasica creata de designerul englez Sassi Holford.

Ceremonia a avut loc la Biserica St. George din Castelul Windsor, in fata a 300 de invitati, printre care regina, printul consort Philip, printul Charles si Camilla.

Dupa ceremonie, invitatii au mers la casa Frogmore, o resedinta privata a reginei aflata la 800 de metri distanta de Castelul Windsor.

Florentina Liutic, Foto: www. www.britishroyalwedding.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton