Mel Gibson se intoarce la prima dragoste: actoria

 Revista VIVA
.
Mel Gibson se va intoarce la meseria de actor o data cu cooptarea sa in echipa productiei „Under and Alone', in regia lui lui Antoine Fuqua, filmarile la acest proiect fiind programate sa inceapa anul viitor.

„Under and Alone' deapana povestea unui veteran al Razboiului din Irak, William Queen, angajat al Brigazii Antidrog care se infiltreaza in banda Mongolilor, unul dintre cluburile exclusiviste de motociclisti. Regizorul Antoine Fuqua nu este la primul proiect de amploare, remarcandu-se in ultimii ani cu filme ca „Training Day' cu Denzel Washington si Ethan Hawke in rolurile principale sau „Tears of the Sun', productie care i-a adus impreuna pe Bruce Willis si focoasa italianca Monica Bellucci.

Ultimul film care l-a avut pe Gibson pe afis doar in calitate de actor a fost „Signes' produs in 2002, dupa aceasta productie, Mel Gibson preferand sa-si incerce norocul ca regizor. Decizia s-a dovedit a fi una extrem de inspirata, intrucat filmele sale, „Patimile lui Christos' si „Apocalypto' nu au ramas indiferente nici criticilor si nici marelui public, starnind discutii aprinse.

„Patimile lui Christos' (2004) a primit 3 nominalizari la Oscar, fiind recompensat cu alte 17 distinctii. In calitate de scenarist, producator si regizor, Gibson a scos din propriul buzunar 25 de milioane de dolari, iar cartea pe care a jucat-o s-a dovedit castigatare. Cu cele 600 de milioane de dolari obtinute din vanzarea biletelor la care s-au adaugat alte 200 de milioane din vanzarea DVD-urilor, „Patimile lui Christos' si-a adjudecat titlul de productia independenta cu cele mai mari incasari.

Prabusirea civilizatiei Maya a fost punctul de plecare pentru „Apocalypto', filmul regizat de Mel Gibson in 2006 si care a avut tot trei nominalizari la Oscar. Urmasii mayasilor, pe de o parte, si criticii de film, pe de alta parte, s-au intrecut in comentarii contradictorii. In timp ce primii vorbeau despre imaginile tulburatoare, ceilalti acuzau scenele de violenta extrema.

„Braveheart' (1995) este filmul care i-a adus lui Gibson cea mai importanta distinctie: un Oscar la categoria „Cel mai bun regizor'.

La cei 51 de ani ai sai, Mel Gibson are sapte copii si a fost considerat de-a lungul timpului unul dintre cei mai sexy barbati. Alte clasamente au vazut in el unul dintre cei mai puternici barbati. (L.F.)

Foto: www.askmen.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton