Jessica Alba - Chip cuminte, trup fierbinte

 Revista VIVA
.
Jessica Alba este o femeie frumoasa. Atat de frumoasa incat oricat ar excela ca actrita, talentul ar ramane tot pe locul doi. Iar pentru un Oscar ar fi nevoie de un make-over   la Nicole Kidman in „The Hours”. Si atunci cui nu i-ar fi frica de Jessica Alba?

Hollywood, singurul capitol la care o vedeta aratoasa are intr-adevar de pierdut este credibilitatea. Un chip frumos vinde si, cu putin noroc, face istorie, insa nu face prea des pereche cu un rol bun.

Intr-un oras al pacatelor, a fost nevoie de viziunile a trei monstri sacri, pe nume Tarantino, Rodriguez si Miller pentru ca mitul frumusetii fara de talent sa fie definitiv dezamorsat. Si de Jessica Alba pentru a o da uitarii pe Lolita lui Nabokov.

Una chica latina
Provine intr-o familie de imigranti aflati la cea de-a doua generatie; mama, de origine daneza si tatal, mexican si-au pus genele la contributie si au adus pe lume progenitura care ani mai tarziu avea sa suceasca mintile barbatilor din intreaga lume.

Spre norocul ei, de la parinti nu a mostenit si problemele legate de obezitate; a invatat de mica sa gateasca si de la 12 ani a mancat numai mancare preparata de ea. Iar frica de obezitate a facut din Jessica o bucatareasa de nota 10, care stie sa si prepare, nu doar sa danseze hot salsa.

Jessica e o chica latina, insa una cu capul pe umeri si cu picioarele pe pamant, fara fite si pretentii de Lopez. Atitudinea prietenoasa si pielea alba au scutit-o de multe rautati din partea colegilor si profesorilor cu minte ingusta.

Chiar si asa, statutul de copil-vedeta nu era nici pe placul dascalilor, care ii taxau absentele cu note proaste, nici al colegelor, care ramaneau fara parteneri la balul primaverii. Cariera Jessicai a prins contur in urma cu aproape 15 ani, in jurul varstei la care copiii sunt intrebati ce vor sa ajunga cand cresc mari si de atunci a stat mereu sub semnul provocarii.

Satula sa apara in reclame, si-a tarat parintii pe la auditii in cautarea unui rol in filme. Timp de doi ani s-a zbenguit alaturi de Flipper, mai mult spre deliciul taticilor decat al copiilor, la 15 ani, Jessica fiind singurul motiv pentru care americanii inca mai urmareau aventurile unui delfin care nu mai contenea cu balacitul din anii ‘70.

De frica sa nu ramana blocata in tiparul copilului-vedeta si-a luat cariera in serios, incepand sa frecventeze cursuri de actorie. Sansa cea mare s-a numit „Dark Angel”, un serial SF cu care James Cameron spera sa dea lovitura pe micul ecran.

La invitatia regizorului, Jessica a intrat in pielea si in outfitul mulat al eroinei Max Guevara, iar ce-a urmat este istorie. Desfiintat de critici, dar aclamat de fani, „Dark Angel” a facut din Jessica cea mai hot faptura SF de la Regina Amidala incoace.

A aratat Hollywood-ului ceea ce el stia de decenii bune: ca o femeie frumoasa intr-un outfit mulat poate invarti lumea pe degete. In 2001 era cat pe ce sa plece acasa cu un Glob de Aur pentru cea mai buna actrita intr-un serial TV. Tarantino si Rodriguez au vazut in Jessica ceva ce altor industriasi de la Hollywood le-a scapat: omul cinsteste rolul, iar cireasa de pe tort intr-un film bun e intotdeauna o femeie frumoasa..

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton