Ernest - Tradare, tradare, dar s-o stim si noi!

.

Ernest – Tradare, tradare, dar s-o stim si noi!

Ernest – Tradare, tradare, dar s-o stim si noi!


„La inceput m-am gandit sa-mi iau un pistol cu aer comprimat, dar mi-am dat seama ca nu are nici un rost. Daca cineva este pornit sa-ti faca rau, iti va face, indiferent daca ai bodyguard sau arma.'

Daca facem o comparatie intre cazurile prezentate de emisiunea similara „Cheeters' de la Reality TV si „Tradati in dragoste' de la PrimaTV, consideri ca romanii sunt mai agresivi decat americanii?
E.:
Si americanii se injura, se bruscheaza, se bat, dar ei sunt mai deschisi la minte decat romanii, pentru ca deja au trecut de aceasta perioada in care ne aflam noi. Dar e clar, romanii sunt violenti.

Ti s-a intamplat sa fii agresat in timpul filmarilor?
E.:
La bataie inca nu m-a luat nimeni, dar mi-am luat mai multe posete in cap, am fost imbrancit, injurat. Dar nu m-am gandit niciodata ca acei oameni au ceva personal cu mine. Ei nu vad o iesire din situatia respectiva si devin agresivi. Tocmai de aceea suntem insotiti de bodyguarzi. Ei au grija sa ne protejeze si sa nu degenereze situatia. Noi nu vrem doar sa intaratam niste oameni si sa facem o emisiune din asta, ci sa le aratam ce se intampla daca inseli. Ideea emisiunii nu e sa faca educatie, ci sa-i faca pe oameni sa realizeze, prin puterea exemplului cat de usor pot distruge un destin.

Ai un bodyguard care te protejeaza si in viata de zi cu zi?
E.:
Nu. La inceput m-am gandit sa-mi iau un pistol cu aer comprimat, dar mi-am dat seama ca nu are nici un rost, pentru ca mai mult rau mi-ar face. Daca cineva este pornit sa-ti faca rau, iti va face, indiferent daca ai bodyguard sau o arma. In astfel de situatii eu incerc sa aplanez conflictul, sa stau de vorba cu omul respectiv. Daca nu pot, ii intorc spatele si plec.

Ce reactii au oamenii pe strada?
E.:
Din tot spectrul. Cei in varsta ma felicita pentru ca ei vad lucrurile altfel. Sunt trecuti prin viata si percep emisiunea ca pe ceva pozitiv. Altii ma injura.

Care a fost cel mai delicat caz?
E.:
Toate cazurile ne ridica probleme. La televizor se vad 40 de minute de emisie, cu o actiune care decurge firesc, dar in realitate lucrurile nu merg chiar asa. Un caz se rezolva, in cateva zile sau in cateva saptamani. Cel mai mult dureaza flagrantul. Uneori asteptam si sapte ore ca sa ii putem aduce fata in fata pe cei implicati. In tot acel timp eu trebuie sa ascult povestea persoanei respective, trebuie sa o linistesc, sa ii creez tot confortul psihic ca sa nu se simta folosita, o unealta pentru audienta.

Page: 1 2 3 4