Andreea Marin si Mihaela Radulescu - Cronica unui conflict

 Revista VIVA
.
In editia de sambata seara a Surprizelor', Andreea Marin a lansat o serie de acuzatii extrem de grave la adresa Mihaelei Radulescu.

Implicarea acesteia din urma in campania de strangere de fonduri pentru tratarea de cancer a micutei Teodora, fiica Lianei Stanciu si a lui Mihai Georgescu, a reaprins scanteia conflictului dintre cele doua vedete.

Dupa ce a aflat de tragedia prin care trec Liana si Mita, Mihaela s-a implicat puternic pentru strangerea celor 100.000 de mii de euro necesari tratarii fetitei intr-o clinica din Austria.

Apelul a fost lansat in special catre oamenii din radio si televiziune si catre artisti, iar dupa numai o zi, Mihaela Radulescu a anuntat ca banii au fost stransi, numai donatia ei personala ridicandu-se la suma de 10.000 de euro. In plus, Mihaela si-a pus la dispozitie cele doua conturi, unul in lei si altul in euro, pentru ca banii sa fie adunati in cel mai scurt timp.

Sambata seara, a izbucnit insa scandalul. Andreea nu a ezitat sa o acuze pe Mihaela Radulescu de faptul ca profita de pe urma tragediei Teodorei si nu vrea altceva decat castigarea unui capital de imagine. A afirmat ca banii nu au fost stransi in totalitate, in conturi existand aproximativ 40.000 de euro. Prezentatoarea emisiunii difuzate pe postul public a adaugat ca va dona impreuna cu sotul ei, Stefan Banica Jr., banii care lipsesc.

Mihaela Radulescu nu a comentat gestul Andreei spunand ca, in acest caz, orgoliile personale nu au nicio importanta. (L.F.)

Foto: arhiva Viva!.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton