Aris Eram, fiul Andreei Esca, are un talent ascuns. Momentul emoționant în care cântă la pian

 Raiciu Adriana
.

Andreea Esca este o femeie împlinită. Are o carieră de succes și o familie extrem de frumoasă. Cei doi copii ai vedetei nu sunt străini nici ei de lumea showbiz-ului, așa că își surprind tot timpul fanii. De curând, mezinul familiei a fost filmat în timp ce cânta la pian. Momentul a fost distribuit pe rețelele de socializare, iar sute de aprecieri și comentarii au fost lăsate de internauți.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este o mamă tare mândră și își susține cei doi copii în tot ceea ce fac. În timp ce Alexia este pasionată de modă și tot ce înseamnă mediul online, fiul cel mic al prezentatoarei cochetează cu muzica. De curând, Aris a fost surprins în timp ce oferea o interpretare superbă a unei celebre partituri de muzică clasică.  

aris-deschiderearis-deschidere

Vedeta de televiziune și-a filmat fiul și a postat imediat videoclipul pe rețelele de socializare, iar fanii au apreciat imediat postarea și chiar au avut cuvinte de laudă la adresa tânărului.

Citește și: Cea mai mare gafă pe care a făcut-o Andreea Esca în timp ce prezenta știrile:'Situația a fost absolut penibilă'

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie:'Cel mai romantic este faptul că…'

Citește și: Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a schimbat forma buzelor:’Sunt multe intervenții de care am nevoie’

Citește și: Horia Brenciu, totul despre debutul în televiziune, de acum 28 de ani:„Avusesem deja o primă meserie, cea de curier, și experiența mea era egală cu zero/ EXCLUSIV

Momentul emoționant cu Aris Eram, fiul Andreei Esca, în timp ce cântă la pian

Tânărul s-a întors acasă să sărbătorească Paștele alături de familie, iar întâlnirea a fost extrem de emoționantă. Andreea Esca și-a filmat fiul în timp ce cânta la pian o partitură clasică, ,,Gymnopédies” a compozitorului Erik Satie, iar videoclipul a fost distribuit pe rețelele de socializare. La descriere, vedeta a scris: „Băiatul meu! Să aveți o săptămână bună!”

Fanii au luat cu asalt butonul de like, iar, în doar câteva ore, postarea a strâns aproape 4000 de aprecieri. Mai cu seamă, toți au fost surprinși de acest talent al lui Aris, ținând cont de mulțimea de mesaje pozitive.

Cum s-au cunoscut Andreea Esca și soțul ei

Andreea Esca și Alexandre Eram sunt căsătoriți din anul 2000. Au împreună o familie minunată. Din dragostea lor au rezultat doi copii, Alexia și Aris, pe care îi iubesc necondiționat.

În cadrul unui interviu, vedeta a vorbit despre momentul în care l-a cunoscut pe Alexandre.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis: „Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru'. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim’, mărturisea Andreea Esca.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton