Ariana Grande s-a logodit! A primit un inel cu diamant, de 100.000 de euro

 Oana Pantazi
.

Ariana Grande s-a logodit cu iubitul ei, Dalton Gomez, după aproape un an de relație. Logodnicul ei nu are nicio legătură cu lumea showbizului, iar asta ar putea face ca relația lor să funcționeze…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ariana Grande s-a logodit recent cu iubitul ei, Dalton Gomez, artista fiind surprinsă cu un spectaculos inel cu diamant. Fericitul cuplu a anunțat evenimentul pe Instagram, unde artista a postat mai multe fotografii cu ei doi, dar și un prim-plan cu superbul solitaire cu diamant primit de la proaspătul ei logodnic, în valoare de 100.000 de euro.

Ariana Grande s-a logodit a doua oară

Viitorul soț al artistei nu are nicio legătură cu lumea showbizului, Dalton fiind agent de imobiliare de lux, așadar de data aceasta Selena, care a mai fost logodită, cu actorul Pete Davidson, căruia i-a spus DA la doar o lună după ce se despărțise de rapperul Mac Miller… Au trecut mai bine de doi ani de atunci și iată că artista este din nou pregătită să se mărite.

„Nici că ar putea fi mai fericiți! Sunt atât de entuziasmați. Este un moment extraordinar pentru ei, ambele lor familii sunt încântate”, a declarat o sursă din proximitatea celor doi îndrăgostiți pentru People.

Fericitul cuplu a primit, în nici 24 de ore, mai mult de 13 milioane de like-uri pe contul de Instagram al artistei, care nu a ezitat să le dea fanilor fericita veste. Ariana a fost felicitată și de mulți colegi de breaslă și personalități din showbiz, printre care managerul ei și Haley Baldwin.

Citește și: Dan Bittman, despre povestea de dragoste cu Mihaela Rădulescu:„Am dus-o dincolo de nori'

Citește și: Cum arată Monica Gabor, la 32 de ani. Din puștoaica lui Irinel Columbeanu a ajuns o doamnă serioasă!

Citește și: INNA vorbește în premieră despre bani și afaceri. În ce business a investit: „Sunt partener alături de…” / EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu-Bitănescu iubește de 45 de ani același bărbat: „I s-a spus să nu mă ia de nevastă!”

Sunt împreună de mai puțin de un an

O sursă din anturajul artistei și al logodnicului ei a dezvăluit că Ariana Grande și Dalton Gomez au devenit un cuplu la începutl lunii ianuarie a acestui an și că, ulterior, s-au izolat împreună, la începutul pandemiei, în casa ei din Los Angeles. De data aceasta, artista care, de-a lungul timpului, a trecut prim mai multe relții extrem de mediatizate, a preferat să-și țină povestea departe de ochii lumii.

„Ariana nu mai vrea să facă o altă relație publică, așa că se străduiește să o păstreze pe aceasta discretă, dar pare foarte fericită cu Dalton”, mărturisea un apropiat al artistei, pentru People, în luna martie.

În luna mai însă, Ariana Grande și Dalton Gomez și-au făcut prima apariție oficială, în calitate de cuplu, în videoul „Stuck with U”, unde artista cântă alături de Justin Bieber. Nouă luni mai târziu, Ariana Grande s-a logodit cu iubitul ei și, pentru prima oară, le-a arătat fanilor ei momente din intimitate.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton