Apariție total neobișnuită la VIVA! Party 2019. Sore a venit însoțită de Smiley, care a sfidat dress code-ul

 Oana Popoiag
.

După ce au lansat împreună o melodie, 'Jumătate', Sore și Smiley au rămas nedespărțiți, lucru dovedit din plin la VIVA! Party 2019. Artista a venit la petrecere însoțită de Smiley, însă acesta a avut o apariție cel puțin neobișnuită…

 La petrecerile VIVA!, Sore a preferat în general să vină neînsoțită. Extrem de discretă cu viața personală, aceasta alege varianta în care își face apariția pe covorul roșu fără partener. La VIVA! Party 2019, Sore nu doar că a făcut o excepție, venind cu însoțitor, dar ne-a lăsat pe toți mască, avându-l alături pe nimeni altul decât…Smiley. Însă nu în formă fizică, ci într-una 3D, așa cum putem vedea în cel mai recent videoclip al artistului, 'Song about nothing'.

Sore, pentru prima dată însoțită pe covorul roșu. A venit cu un partener-surpriză!

Sore s-a plimbat toată seara la brațul distinsului invitat și ne-a vorbit despre alegerea sa: 'Am venit cu «remorca» după mine. E 3D, cântă, dansează și are un suflet mare. E vorba despre domnul Smiley'. (…) Eu sunt jumătatea lui profesională, muzicală și astăzi l-am adus pe covorul roșu.  Eu nu am mai fost însoțită pe covorul roșu, așa că iată-ne!'

De când este mamă, adică de  trei ani și trei luni, Sore își organizează viața cu mult mai eficient. Acesta este motivul pentru care la petrecerea VIVA! s-a machiat și s-a coafat singură. Procesul a durat doar 30 de minute, iar la final s-a ales și cu un compliment de la fiica sa, Erin, care i-a spus că este superbă. Suntem de acord cu Erin, mai ales că Sore a strălucit de-a dreptul la VIVA! Party 2019 în rochia de la M Marquise.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton