Antonia și Alex Velea dezvăluie secretul unei relații fericite: "Credem în..."

 Cica Cristina
.

Antonia și Alex Velea, care participă la Asia Express, au dezvăluit care este secretul unei relații fericite și de durată.

Antonia-3-1Antonia-3-1

Alex Velea și Antonia au fost invitați la Observator de Dragobete, sărbătoarea dragostei la români. Cei doi au făcut câteva dezvăluiri legate ingredientele care ar putea asigura longevitatea unei relații.

„Astăzi celebrăm iubirea, deși o facem în fiecare zi, nu ne trebuie o ocazie specială. Fiind români, punem preț pe treaba asta', a spus Alex Velea.

Citește și: Motivul pentru care Antonia şi Alex Velea nu călătoresc foarte des.Au decis să se sacrifice

Întrebați cum au rezistat împreună, având în vedere carierele lor și programul încărcat. Alex Velea a glumit: „M-a plătit, mi-a dat bani mulți” și s-au auzit hohote de râs în platou.

„Consider că avem o chimie foarte, foarte mare, și asta este foarte important într-un cuplu”, a spus Antonia, potrivit a1.ro.

Citește și: Antonia și Alex Velea s-au mutat în casă nouă.Imagini din vila de lux

A fost o coincidență fericită, chiar ne-am potrivit foarte bine, am învățat să rezonăm unul cu celălalt indiferent de ce ni se întâmplă. Așa ușor, ușor am ajuns la un numitor comun. Am lăsat și eu de la mine, a lăsat și ea de la ea, comunicăm foarte mult, credem în loialitate, iubire și lucrurile simple. Deși, ne place să ne facem cadouri, pentru noi lucrurile materiale, nu conteaza foarte mult”, a precizat la rândul lui Alex Velea.

În ceea ce privește modul în care reușesc să se descurce cu cei mici, Alex Velea de la Asia Express a menționat că sunt ajutați extrem de mult de părinți.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum se descurcă Antonia cu copiii de când Alex Velea a plecat la Asia Express.Pe ajutorul cui se bazează – EXCLUSIV

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton