Antonia și Alex Velea, despre începutul relației lor: ”Nu a fost vreo chimie sexuală” / EXCLUSIV

 Stamen Diana
.

O poveste pătimașă de dragoste cu intrigi întortocheate, ca într-un scenariu complex al unui film. Deși sunt puțini cei care acordau șanse relației lor, Antonia și Alex Velea au supraviețuit trecerii timpului, consolidându-și iubirea odată cu apariția celor doi băieți. Drumul spre fericire este adesea anevoios, dar poate tocmai obstacolele sunt cele care au construit, din Antonia și Alex Velea, un cuplu indestructibil.

Sunteți unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz, dar puțini sunt cei care cunosc începuturile poveștii voastre de dragoste. Așadar, cum a început totul?

Alex: Ne știm din 2009, adică la început am fost prieteni câțiva ani și, o perioadă, nu cred că ne-am mai întâlnit așa des. Ne-am revăzut după ce Antonia a divorțat. Eu nu eram prea fericit, pentru că și eu eram la sfârșitul unei căsnicii, eram tristuț. La sfârșitul anului 2012, ne-am tot revăzut și ne-am îndrăgostit. Era o perioadă în care amândoi aveam nevoie de iubire și am avut noroc că am fost exact oamenii potriviți care să ofere genul acela de iubire celuilalt. Și tu îți doreai iubire mare, și eu.

Antonia: Da! Confirm.

Alex: De poveste.

Alex, știm cu toții că Antonia este cea mai frumoasă femeie din România, așadar, nu te întrebăm ce te-a atras la ea. Aș vrea să te întreb însă dacă o remarcaseși înainte să vă cunoașteți personal…

Cred că am răspuns în prima întrebare. Am fost destul de mult timp prieteni, amici, și era clar că toate calitățile fizice sunt incontestabile, adică le vede toată lumea, sunt super vizibile. Dar nu asta m-a atras cel mai mult la ea, ci caracterul ei, felul în care ne simțeam unul în preajma celuilalt. Râdeam, aveam cam aceleași pasiuni.

Antonia, publicul se întreabă în continuare cum a reușit Alex să te cucerească. Cum îți amintești începuturile? Care sunt primele voastre amintiri?

Antonia: Păi cum să vă spun… Mi-l amintesc pe Alex cum încerca să mă cucerească pur și simplu prin caracterul lui, prin felul lui de a fi. Este un bărbat respectuos, mă făcea să râd și am avut chimie de la început. Repet, totul a fost cumva treptat, adică nu a fost vreo chimie sexuală sau ceva de acest gen.

Alex: Îmi păsa de ea fără să-mi aparțină.

Antonia: Primele noastre amintiri sunt cele de la studio.

Alex: Da. De la studio, de pe la concerte.

Voi, practic, ați recunoscut faptul că formați un cuplu în momentul în care Antonia a anunțat, pe pagina ei de Facebook, faptul că este însărcinată. Cum a fost relația voastră până în momentul în care ați recunoscut oficial?

Antonia: Trebuie să recunosc, a fost greu, foarte greu.

Alex: Da, corect. Ne-a fost foarte greu, nu ne place să ne spălăm rufele în public, am considerat că lucrurile acestea trebuie să rămână intime până ne rezolvăm ambii problemele sau situațiile și nu am vrut să ieșim cu niciun fel de declarație, însă lumea ne-a tachinat și ne-a forțat mâna cu fiecare ocazie. Când ne întâlneau, voiau să ne justificăm pentru ceva, dar noi nu aveam pentru ce să ne justificăm. Ne-am văzut mai departe de iubirea noastră. Da, a trebuit cumva să ne izolăm, n-am mai făcut parte din tot showbizul acesta, nu am mai fost atât de activi și atât de prezenți cum eram înainte, n-am mai fost la evenimente, n-am mai fost la petreceri, n-am mai fost la nimic. Am preferat să stăm doar noi doi în casă.

Antonia: Au pus o foarte mare presiune pe noi, ceea ce ne-a făcut să stăm mai retrași și să ne bucurăm de iubirea noastră în intimitate.

Alex: Datele de atunci lăsau ca tot ce ziceam să fie interpretat.

Antonia: Oamenii au făcut astfel încât să ne simțim ca și cum… nu știu, suntem vinovați pentru dragostea noastră, ceea ce mi se pare absurd. Chiar suntem un cuplu obișnuit, doi oameni care se iubesc foarte mult.

Alex: Da, nu eram nici primii, nici ultimii care treceam prin situația asta, dar fiind persoane cunoscute, persoane publice, s-a făcut mare tevatură pe tema asta. Nu am vrut să ieșim cu niciun fel de declarație, am considerat că acela este momentul propice. Am anunțat odată cu apariția lui Dominic în burtică.

Antonia și Alex Velea, despre schimbarea relației lor

Au intervenit ceva schimbări în momentul în care totul a devenit clar, atât pentru public, cât și pentru presă?

Alex: Da. A fost o perioadă care, la momentul acela, ne-a afectat, dar acum privim trecutul și ne smulge maximum un zâmbet, ușor amar. Dar am trecut peste, prezentul contează cel mai mult și faptul că noi formăm un cuplu solid.

Antonia: Și am rezistat în perioada aceea, pentru că, atenție, multe cupluri n-ar rezista!

Alex: Da, era destul de ușor să o iei un pic razna.

Antonia: Dar, pentru iubire, pentru că ne iubim foarte mult, am rezistat.

Alex: Și în perioada aia ne-am dat seama că ne completăm foarte bine. De fapt, toată treaba asta ne-a întărit mai mult. Am fost, practic, supuși unui test al destinului, căruia i-am făcut față cu brio. Pentru că noi am simțit că Dumnezeu ne-a dat iubirea asta și noi trebuie să avem grijă de ea. Și uite că s-a concretizat printr-o familie: avem doi băieți, avem și o fată și suntem fericiți.

Antonia și Alex Velea - Coperta VIVA! februarie

Antonia și Alex Velea – Coperta VIVA! februarie

Interviul integral poate fi citit în numărul de februarie al revistei VIVA! disponibil la toate punctele de difuzare a presei începând cu 1 Februarie 2019. 

Citește și: EXCLUSIV în VIVA! de Februarie – Antonia şi Alex Velea plănuiesc nunta. Adevărul despre divorţul ei de Vincenzo Castellano și custodia fetiței!

Citește și: Alex Velea și-a făcut tatuaj cu chipul fetiței Antoniei. Maya are o relație bună cu artistul / EXCLUSIV

FOTO:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton